Bemutatók, dedikálások

Budapest. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése június 6. és 10. között rendezi meg az idei, 73. Ünnepi Könyvhetet.

Budapest. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése június 6. és 10. között rendezi meg az idei, 73. Ünnepi Könyvhetet. A rendezvényen a Kalligram Kiadó tizenegy új könyvvel mutatkozik be, melyek közül hat (Grendel Lajos: A tények mágiája, Sándor Iván: Drága Liv, Németh Zoltán: A perverzió méltósága, Czövek Judit: Zoborvidéki virrasztóénekek, Kibédi Varga Áron: És felébred, aminek neve van, Győry Attila: Kerékkutya) felkerült az ünnepi könyvheti listára is. A listás könyvek sajtótájékoztatója május 30-án lesz a Fészek Művészeti Klubban.

A Kalligram-könyvek bemutatóinak sorozatát Sándor Iván: Drága Liv című könyvének bemutatója nyitja, melyet Ágoston Zoltán közreműködésével május 28-án Pécsett tartanak.

A folytatásra június 4-én a Cardigaans Kávézóban (Jókai utca 28.) kerül sor, ahol Grendel Lajos, Győry Attila és Németh Zoltán „listás” könyvei mellett bemutatásra kerül a Kor/Szak/határok című irodalomtudományi antológia, Erasmus–Agrippa Kétarcú orvostudománya, valamint Tolcsvai Nagy Gábor Pilinszky Jánosról írt monográfiája.

Az Ünnepi Könyvhét előestéjén, június 5-én a Szlovák Intézetben (Rákóczi út 15.) hat könyv bemutatójára invitál a Kalligram: Németh Zoltán, Grendel Lajos, Győry Attila és Sándor Iván legújabb kötetei mellett Kibédi Varga Áron és a Lanstyák István–Simon Szabolcs szerzőpáros egy-egy könyvét mutatják be.

Június 7-én a Madách Színház Tolnay Szalonjában megrendezésre kerülő Sándor Iván-est keretében a szerző Drága Liv című művét Poszler György mutatja be, az estet Tarján Tamás vezeti, közreműködik Hegedűs D. Géza.

Június 9-én 11 órától a Kávézzon a Kalligrammal... című rendezvényen a Ráday utca Mohito teraszán mutatkozik be a kiadó. Közreműködik Csehy Zoltán, Grendel Lajos, Németh Zoltán, Hizsnyai Zoltán, Pályi András. Ugyanaznap délután az óbudai Dísz téren találkozhatnak az olvasók a Kalligram már említett szerzőivel.

Természetesen nem maradnak el a dedikálások sem.

Június 8-án 16.30–17.30 között a Vörösmarty téren Kibédi Varga Áron És felébred, aminek neve van, Macsovszky Péter pedig Hamis csapdák könyve című kötetét dedikálja, 17.30–18.30 között Grendel Lajos A tények mágiája, Győry Attila Kerékkutya, Németh Zoltán pedig A perverzió méltósága című könyvét dedikálja.

Június 9-én 15 órától a Liszt Ferenc téren Grendel Lajos, Győry Attila, Németh Zoltán, Macsovszky Péter, Sándor Iván valamint Pályi András dedikálja a Kalligram könyvheti újdonságait.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?