Bemutató – Avraam Rousso: Amor

A t.A.T.u. után egy újabb sztár készül berobbanni a világ zenei életébe Oroszországból! A Kelet Hercegeként emlegetett török származású, szíriai születésű Avraam Rousso azután vált ismertté, miután hazájából Oroszországba költözött.

A t.A.T.u. után egy újabb sztár készül berobbanni a világ zenei életébe Oroszországból! A Kelet Hercegeként emlegetett török származású, szíriai születésű Avraam Rousso azután vált ismertté, miután hazájából Oroszországba költözött.

Manapság egyre nagyobb divattá válik a nemzetközi zenei piacon, hogy az előadók vállalják hazájuk sajátos zenei kultúráját, vagy saját anyanyelvükön énekelnek. Ez a trend a kilencvenes évek második felétől kapott egyre nagyobb lendületet, a latin zene előretörésével. Avraam is ezen a vonalon indult el, török származását felvállalva zenéjében nagyon szépen ötvözi a keleti motívumokat a mostani divatos popzene elemeivel.

Az album egyik különlegessége, hogy több nyelven szólalnak meg a dalok, így angol, orosz, török, arab és spanyol nyelven is. És a másik érdekesség, hogy az orosz vonatkozások mellett magyar nevek is feltűnnek a lemezen, például Fehér Attiláé, aki az albumot Magyarországon hangszerelte és keverte.

Avraam Rousso októberben megjelent lemezének első kislemezslágere az Amor című dal, amelynek bemutatója vasárnap, fél tizenkettőtől a Pop-mixben lesz, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában. (péjé)

Randevú – Pátria Rádió, november 23. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?