BEĺRATÁSOK

- Nagymegyer
A Nagymegyeri Bartók Béla Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2002/2003-as tanév első évfolyamába 2002. január 28-tól február 1-jéig (hétfőtől péntekig) lesz a beíratás az Öreg utcai épületében reggel 8 órától 17 óráig.

- Nagymegyer

A Nagymegyeri Bartók Béla Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2002/2003-as tanév első évfolyamába 2002. január 28-tól február 1-jéig (hétfőtől péntekig) lesz a beíratás az Öreg utcai épületében reggel 8 órától 17 óráig. Kérjük, hozzák magukkal a gyermek születési anyakönyvi kivonatát! Szeretettel várjuk Önöket gyermekeikkel együtt!

- Rimaszombat

A Rimaszombati Novomeský Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2002/2003-as tanévre az első osztályosok beíratása 2002. február 15-ig tart. A kultúrműsorral egybekötött ünnepélyes beiratkozás ma 14 órától lesz az iskola épületében.

- Nagykapos

A Nagykaposi Erdélyi János Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2002/2003-as iskolai év első évfolyamába a beíratás 2002. február 15-ig tart az iskola Fábry és Komenský utcai épületében, tanítási napokon 8-tól 14 óráig.

- Királyhelmec

A Királyhelmeci Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága ezúton értesíti a tisztelt szülőket, hogy az elsősök ünnepélyes beíratására 2002. január 27-én (vasárnap) 14 órai kezdettel kerül sor az iskola új épületében (Hunyadi utca). A további munkanapokon a beíratás az iskola Kossuth utcai épületében lévő titkárságon zajlik. Kérjük a szülőket, hozzák magukkal személyi igazolványukat és gyermekük születési levelét.

- Bodrogszerdahely

Értesítjük a tisztelt szülőket, hogy a Bodrogszerdahelyi Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 1. osztályába a beíratkozás 2002. február 22-ig tart az iskola épületében, naponta 8 órától 18 óráig. Szeretettel várjuk jövendő elsőseinket.

- Vaján

A Vajáni Magyar Tanítási Nyelvű Református Egyházi Alapiskola 2001. szeptember 1-jén nyílt meg a volt állami iskola teljes transzformálásával. Várjuk mindazon gyerekeket, akiknek szülei a hitbeli és az anyanyelvi nevelést tartják elsődlegesnek. Iskolánk minden keresztyén egyház részéről biztosítja a hitoktatást. A beíratkozás lehetséges mind az első, mind az ötödik évfolyamba. Beíratkozni minden munkanap 8 és 14 óra között lehet, 2002. február 15-ig. Iskolánk címe: Elektrárenská 50, 076 72 Vaján (Vojany), telefon: 056/639-5225

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?