Az amerikai díva másodszor a csúcson

Jennifer Lopez először 2001 januárjában nyitott a brit kislemezlista első helyén a Love Don’t Cost A Thing című felvétellel. Az elmúlt héten – négy év szünet után – ismét megszerezte az összesítés csúcsát, ezúttal a Get Right című dalával, amely a ma megjelent Rebirth címet viselő korongját harangozta be.

Jennifer Lopez először 2001 januárjában nyitott a brit kislemezlista első helyén a Love Don’t Cost A Thing című felvétellel. Az elmúlt héten – négy év szünet után – ismét megszerezte az összesítés csúcsát, ezúttal a Get Right című dalával, amely a ma megjelent Rebirth címet viselő korongját harangozta be. Mint ismert, a felvétel kapcsán kisebb botrány robbant ki, miután Usher elárulta, hogy a Get Right tulajdonképpen az ő egyik szerzeményének az átdolgozása, és azért maradt le a lemezéről, mert elégedetlen volt vele. Lopásról azonban szó sincs, Rick Harrison producer ugyanis – akivel Usher közösen írta – beleegyezett, hogy Jennifer felénekelje, persze kicsit átdolgozva, viszont az eredeti alaphangot meghagyták, amiből az énekes könnyen felismerte a számot.

Az idén az Elvis Presley-lemezek jogával rendelkező kiadó szép sorban megjelenteti a sztár néhány nagy slágerét, még mielőtt letelne az az ötven év, ami után Angliában már nem kell jogdíjat fizetni. A kislemezek általában 20 ezer példányban kerülnek a boltok polcaira, de ez is elég ahhoz, hogy a slágerlista élmezőnyébe kerüljenek – általában a lista első vagy második helyén debütálnak.

Amíg az Egyesült Államokban a Grammy, addig Nagy-Britanniában a Brit Awards győzteseinek lemezei iránt nőtt meg a kereslet az elmúlt hetekben. Az eladási listát ismét a New York-i Scissor Sisters vezeti, megelőzve a Keane albumát, amely a tengerentúlon is egyre kelendőbb. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?