Amerikában is befuthat Panjabi MC

A Knight Rider című filmsorozat zenéjét már sokan felhasználták a dalaikban Panjabi MC előtt is. Ő az úgynevezett bhangra-val, India Punjab tartományából származó zenével kombinálta azt.

A Knight Rider című filmsorozat zenéjét már sokan felhasználták a dalaikban Panjabi MC előtt is. Ő az úgynevezett bhangra-val, India Punjab tartományából származó zenével kombinálta azt. A Mundian To Bach Ke című dalt még 1998-ban készítette, és közel öt évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy nemzetközi sláger válhasson belőle. Európán és Ázsián végigsöpört már a láz, és most úgy néz ki, hogy Amerikában is sláger lehet. Az ismert rappar, Jay-Z készített egy remixet a számhoz, amely egyre többször hallható a tengerentúli rádiókban. Európai útja során hallotta meg a rapper a dalt, és nagyon megtetszett neki. Panjabi MC nemrég adott interjút egy amerikai magazinnak, többek között elmondta, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ekkora híresség is látott fantáziát a dalában. „Régebben, amikor még nem volt népszerű a dal, sokan csak a fejüket csóválták. Manapság azonban már senki sem tesz lebecsmérlő kijelentéseket” – mondta Panjabi, akinek új dupla A oldalas maxija, rajta a Jogi és a Beware Of The Boys című dalaival meglepetésre a héten csak a huszonötödik helyen nyitott az angol kislemezlistán. Ezekben a dalokban is közreműködik Jay-Z. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?