Ahogy filmet nézni kell

Pozsony. Az Aupark bevásárlóközpontban a nagyközönség számára holnaptól igénybe vehető Palace mozi paramétereivel szlovákiai viszonylatban csúcsokat döntöget. 5000 négyzetméteren 2316 ülőhellyel ez az ország legnagyobb multiplex mozija, mely tizenkét, csúcstechnikával felszerelt vetítőteremmel várja a nézőket.

A legnagyobb vászon, a legjobb technikaTASR-felvétel Pozsony. Az Aupark bevásárlóközpontban a nagyközönség számára holnaptól igénybe vehető Palace mozi paramétereivel szlovákiai viszonylatban csúcsokat döntöget. 5000 négyzetméteren 2316 ülőhellyel ez az ország legnagyobb multiplex mozija, mely tizenkét, csúcstechnikával felszerelt vetítőteremmel várja a nézőket. A legnagyobb teremben 468 ülőhely van, plusz két hely mozgáskárosultak számára. Ez a terem a legtökéletesebb színes képet kínáló első digitális mozi Szlovákiában a legnagyobb vetítővászonnal, amelynek méretei: 17,8 m x 7,6 m. Ezen a vásznon láthatja a közönség a ma esti megnyitón a Star Wars II. – A klónok támadása című filmet digitális technikával vetítve, vagyis úgy, ahogy a hatmillió dollárból felépült Palace mozit megnyitó United Cinemas International Central Europe képviselője szerint ma mozit nézni és látni kell. Jelenleg azonban annak, hogy digitális technikával vetített hollywoodi filmet nézzünk és élvezzünk, az a feltétele, hogy angolul tudjunk. Nálunk ugyanis a merevlemezen lévő filmanyag nem szinkronizálható és nem feliratozható. Persze, aki feliratozva kívánja látni a Star Wars II. – A klónok támadása című filmet, a Palace-ban azt is megteheti, hiszen így is vetítik, igaz, nem digitális technikával, de ha úgy tetszik, a INTERLOK rendszerrel akár egy vetítőről egyazon időben (pár perces eltolódással) több helyiségben is. Az ünnepélyes megnyitón mutatják be a Lelkünk az esőben című új szlovák filmet, Vlado Balco rendező mozgóképét, melynek férfi főszerepét Ollé Erik játssza. (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?