A tanulható toleranciáról

Életképek címmel új családdráma-sorozat sugárzását indítja fő műsoridőben a Magyar Televízió. A kéthetente, keddenként műsorra kerülő részeket – az egykori Családi kör mintájára – két neves pszichológus, Vekerdi Tamás és Bácskai Júlia értékeli.

Életképek címmel új családdráma-sorozat sugárzását indítja fő műsoridőben a Magyar Televízió. A kéthetente, keddenként műsorra kerülő részeket – az egykori Családi kör mintájára – két neves pszichológus, Vekerdi Tamás és Bácskai Júlia értékeli. A sorozatnak van egy hazai vonatkozása is: a Szent Margit Gimnázium tanulója, Galán Géza J. játssza az egyik főszerepet.

Horváth Ádám, a sorozat írója és rendezője két felvétel között elmondta, hogy a filmben olyan valós személyek drámáját dolgozta fel, akikkel ugyanez nem sokkal korábban megtörtént. Két család párhuzamosan zajló történetét követi a sorozat, akiknek sorsa akkor találkozik, amikor az özvegy újságíró (Kulka János) fia (Galán Géza J.) beleszeret a jómódú fogorvos (Gáti Oszkár) és a tanárnő (Hegyi Barbara) lányába (Nemcsok Nóra). Az eseményeket a háttérből a két aggódó nagymama (Csűrös Karola és Vári Éva) figyeli.

– Ez nem a Szomszédok, nincs benne napi politika – mondja Horváth Ádám. A teleregény nem csak az együttéléssel járó örömökről és nehézségekről, a tanulható toleranciáról szól, hanem a szép és veszélyes szerelemről is.

Az első részt holnap, 20.10-kor közvetíti az MTV l. (Z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?