A színészek egyesületének díjai

Los Angeles. Az amerikai film- és televíziós színészek egyesülete (SAG) Charlize Theronnak (Szörnyeteg) ítélte a legjobb női, Johnny Deppnek (A Karib-tenger kalózai) pedig a legjobb férfi főszereplő díját, míg a legjobb teljes szereposztásért járó díjat A Gyűrűk Ura – A király visszatér kapta meg.

Los Angeles. Az amerikai film- és televíziós színészek egyesülete (SAG) Charlize Theronnak (Szörnyeteg) ítélte a legjobb női, Johnny Deppnek (A Karib-tenger kalózai) pedig a legjobb férfi főszereplő díját, míg a legjobb teljes szereposztásért járó díjat A Gyűrűk Ura – A király visszatér kapta meg. Az egyesület egy héttel az Oscar-díjak osztása előtt, vasárnap este hirdetett eredményt. A SAG által immár tizedik alkalommal kiosztott díjak évről évre mind rangosabbá váltak, és az Arany Glóbusz mellett az Oscar-díjak egyik legmegbízhatóbb előrejelzőjévé nőtték ki magukat. A legjobb férfi mellékszereplő díjának Tim Robbins (Titokzatos folyó) örülhetett, míg a legjobb női mellékszereplőnek Renée Zellweger (Cold Mountain) bizonyult.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?