A Simpson család producere halálos beteg

JUHÁSZ KATALINSam Simon, a Simpson család halálos beteg producere bejelentette, hogy rászoruló családokat etető, illetve állatvédő szervezeteknek adományozza vagyonát.

JUHÁSZ KATALIN

Sam Simon, a Simpson család halálos beteg producere bejelentette, hogy rászoruló családokat etető, illetve állatvédő szervezeteknek adományozza vagyonát. Évek óta aktív e téren (a nevét viselő alapítvány közel kétszáz szegény családot élelmez), de most teljes vagyonát szét kívánja osztani. „Több pénzem van, mint amit el tudok költeni” – mondta a Hollywood Reporternek.

Simon 1989-ben indította útjára Matt Groeninggel a Simpson család című rajzfilmsorozatot, amely világsikert aratott, az USA-ban pedig fogalom lett. A társadalomnak tükröt tartó, közéleti szereplőket kifigurázó, a kisember szemszögéből ítélkező, egyszersmind a fogyasztói társadalom bírálatát megfogalmazó rajzfilmsorozat társproducere évente több millió dollárt keres. A Simpson családdal párhuzamosan egyéb sorozatokon is dolgozott, amelyekből szintén tetemes bevétele származik.

Az 58 éves Sam Simonnál alig fél évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak. Orvosai akkor legfeljebb 5 hónapot jósoltak neki. A producer kétszer nősült, de mindkétszer elvált, gyermekei sincsenek, és azt állítja, valamennyi családtagjáról gondoskodott már, ezért nincs szüksége több pénzre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?