A kasszasikerlista élén a Verdák 3.

<p>A kasszasikerlista élére száguldott <u><a href="http://ujszo.com/online/kultura/2017/06/17/verdak-3-mukodik-a-pixar-var…; target="_blank">a Verdák harmadik része</a></u>, a Disney és a Pixar stúdió filmje 53,5 millió dollárt keresett a bemutatója hétvégéjén az észak-amerikai mozikban.</p>

Az autós rajzfilm első részére annak idején 60,1 millió dollárért váltottak jegyet a bemutatója hétvégéjén, a második epizód pedig 66,1 millió dolláros bevétellel debütált az amerikai és a kanadai mozikban. Az első két rész 435 millió dolláros jegybevételt hozott az amerikai filmszínházakban, világszerte pedig egymilliárd dollárt.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"279138","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A Verdák harmadik része a Wonder Womant taszította le az első helyről, a szuperhősfilm azonban így is 40,7 millió dolláros bevételt termelt a Warner Bros és a DC Comics számára.

A vártnál erősebben nyitott a Tupac életéről szóló All Eyez on Me című film. A néhai amerikai rapperről szóló alkotásra, amelyet Benny Bloom rendezett Demetrius Shipp Jr. főszereplésével, 27,1 millió dollárért váltottak  jegyet az érdeklődők.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?