2016 első bukása lesz?

Elton John októberben rukkolt elő a Looking Up című dalával, amellyel a február 5-én megjelenő Wonderful Crazy Night című 32. stúdiólemezét harangozza be. A sztár a napokban egy zártkörű rendezvényen az egész albumot bemutatta.

Elton John októberben rukkolt elő a Looking Up című dalával, amellyel a február 5-én megjelenő Wonderful Crazy Night című 32. stúdiólemezét harangozza be. A sztár a napokban egy zártkörű rendezvényen az egész albumot bemutatta. Kiadója, a Capitol Records nem volt elragadtatva az anyagtól.

A lemezcég vezetése nem találja elég slágeresnek az albumot, attól fél, hogy bukás lesz. Elton Johnt hideg zuhanyként érték a negatív reakciók. „Bevallom, kis híján padlót fogtam, amikor meghallottam, mit gondolnak a lemezről. Ez egy jó album. Követem a slágerlistákat, és mindent tudok a zeneiparról, ezért abban egyetértek velük, hogy a Wonderful Crazy Night nem fog milliós példányban elkelni. Számomra azonban már nem a slágeresség az elsődleges szempont” – mondta a sztár.

Elton John a minap arról is beszélt, hogy saját ügyének tekinti a fiatal zenészek sorsát, s arra sürgeti az érintetteket, hagyjanak fel a drogozással. „Egyszer csak eltűn-nek a mosdóban. Megkérdezem: kokózol? A válasz mindig az, hogy igen. Rohadt szemét anyag az, a legrosszabb énedet hozza ki belőled, válaszolom. Voltam én is hasonló helyzetben, s nem fogtam fel, hogy függő vagyok. Segítséggel sikerült leküzdenem a függőségeimet. Csak azért mert Amy Winehouse, Jim Morrison vagy Jimi Hendrix huszonhét évesen halt meg, a mostani tehetségeinknek nem akkor kell” – nyilatkozta Elton John. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?