Külföld

Ide temetik Andy Vajnát - FOTÓ

Budapest | Ma már megközelíthetetlen a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellája, ugyanis itt búcsúztatják és helyezik végső nyugalomra Andy Vajnát.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. január 31. 10:08

Utolsó pillanatokban derült ki, hogy pontosan hová fogják temetni Andy Vajnát, a hosszú betegség után elhunyt filmmogult.

A 200 négyzetméteres díszpavilon csak tegnap kezdett épülni a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájában. A pavilont a Blikk egyik olvasója szúrta ki, amikor éppen virágot vitt kedvenc költője, Ady Endre síremlékére.

Nagy volt a készülődés, a kisteherautók alig fértek el, és biztonsági őröket is láttam. Nem lehetett nem észrevenni, mert a sírkert épp nagyon üres volt. Úgy láttam, a hangtechnikát szállították.

- nyilatkozta K. Sándorné a Blikknek.

 

Vajna sátor
Ez az a sátor, ahol Andy Vajnát búcsúztatják - blikk.hu

A Miniszterelnökség kérte fel a Fiumei Úti Sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézetét Andy Vajna állami temetésének bonyolítására, az esemény biztosításáért pedig a Köztársasági Őrezred és a Kormányőrség felel. Várhatóan alacsony kordont vonnak majd a 19-es parcella köré.

Bár a búcsúztatás és temetés az adófizetők pénzéből valósul meg, a sajtó és az érdeklődők nem vehetnek rajta részt.

(blikk.hu)

2019. január 30. 21:18

Schwarzenegger már megérkezett Budapestre Andy Vajna holnapi temetésére
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Miből él az elnökjelölt?

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Tiltakoznak a kiállított melltartók és bugyik ellen

21 Savage szabadlábon

Pedagógiai napok a digitalizáció jegyében

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?