Közélet

Jóváhagyták a járások besorolását, két járás marad fekete

Pozsony | Április 12-től, hétfőtől két járás lesz fekete, vagyis a Covid-automata szerint két járásban marad érvényben négyes szintű figyelmeztetés. 36 járás a bordó, 39 a vörös zónába kerül. Szlovákia egyelőre a fekete zónában van. A kormány szerdai ülésén jóváhagyta a járások Covid-automata szerinti besorolását.
TASR

2021. április 7. 14:15

kormány h
- TASR-felvétel
Jövő héttől már csak két járás tartozik a feketével jelöltek közé

2021. április 7. 07:00

Jövő héttől már csak két járás tartozik a feketével jelöltek közé

Négyes szintű figyelmeztetés a Kiszucaújhelyi és a Poprádi  járásban lesz érvényben.

A Báni, a Besztercebányai, a Nagybiccsei, a Csacai, a Gyetvai, az Alsókubini, a Gölnicbányai, a Homonnai, az Illavai, a Korponai, a Lőcsei, a Losonci, a Turócszentmártoni, a Nagymihályi, a Miavai, a Námesztói, a Vágújhelyi, a Simonyi, a Bazini, a Poltári, a Vágbesztercei, az Eperjesi, a Puhói, a Nagyrőcei, a Rimaszombati, a Rózsahegyi, a Szenicei, a Szinnai, az Ólublói, a Trencséni, a Stubnyafürdői, a Turdossini, a Varannói, a Garamszentkereszti, a Zsolnai és a Zólyomi járásban hármas szintű figyelmeztetés lesz érvényben.

Másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben a Selmecbányai, a Bártfai, a Pozsonyi, a Breznóbányai, a Dunaszerdahelyi, a Galántai, a Galgóci, a Késmárki, a Komáromi, a Kassai, a Kassa-vidéki, a Lévai, a Liptószentmiklósi, a Malackai, a Mezőlaborci, a Nyitrai, a Pöstyéni, a Privigyei, a Rozsnyói, a Kisszebeni, a Vágsellyei, a Szenci, a Szakolcai, a Szobránci, az Iglói, a Sztropkói, a Felsővízközi, a Nagytapolcsányi, a Tőketerebesi, a Nagyszombati, a Nagykürtösi és a Zsarnócai járásban.

Az Érsekújvári és az Aranyosmaróti járásban elsőfokú figyelmeztetés lép érvénybe.

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Az idei népszámlálás során két kérdésnél is megadhattuk a nemzetiségi identitásunkat. (A szerző felvétele)

Min múlik a kettős identitás?

Eduard Heger

Nem lépünk át a piros fázisba, de mégis enyhülnek a járványellenes intézkedések

Dunaszerdahely

Elkezdődött az adaptációs időszak

AstraZeneca

Az EU nem tart igényt az AstraZeneca és Johnson & Johnson 300 millió extra adag vakcinájára

film

Misszió volt számára ez a film

Jakub Kulhánek
Frissítve

Prága kiutasított diplomatáinak visszatérését követeli Moszkvába

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.