Közélet

Harabin nem zárta ki, hogy továbbra is politizálni fog

Štefan Harabin nem zárta ki, hogy aktívan fog politizálni, ugyanakkor kijelentette, hogy nem akar pártelnök lenni.
TASR

2019. június 13. 19:30

- TASR-felvétel

Jelenleg nem tárgyal egyetlen párttal sem. Ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte, hozzátéve: a Harabinék – Hazafiak Polgári Társulás aktív tagja, amely egy gyerekeket segítő szociális programot készít elő.

„Olyan ember vagyok, aki a szakmaiságára épít. El tudom képzelni, hogy vezetnék egy jelöltlistát, de azt nem, hogy pártelnök lennék. Amennyiben érezném, hogy a választóim erre igényt tartanak, megbeszélném a családommal és döntenék” – mondta.

Hozzátette: semmit sem lehet kizárni. „Most azonban inkább abban látom a feladatomat, hogy arra ösztönözzem a tehetséges embereket, lépjenek be a politikába” – jelentette ki. Arra az újságírói kérdésre, hogy azért nem akar-e egy párt tagjává válni, mert akkor le kellene mondania bírói megbízatásáról, azt válaszolta, hogy soha nem fog pártpolitikával foglalkozni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Hónap végére eldőlhet a magyar koalíció sorsa

SHMÚ: forró és viharos lesz a szerda

Négy jelölt indulhat a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjáért

Čaputová fogadta az új amerikai nagykövetet

Súlyos balesetet okozott egy begörcsölt láb - két kisgyerek is volt a kocsiban

Minden szem a kajak négyesre szegeződik a szegedi vb-n

Legfrissebb galériák
Olvasta már?