Hrnčiar nem zárta ki a kormány bukásának a lehetőségét

Pozsony | Andrej Hrnčiar (Most-Híd), a parlament alelnöke nem zárta ki, hogy az alkotmánybíró-jelöltek választása miatt megbukhat a kormány és előrehozott választásokra kerülhet sor.
TASR

2019. február 12. 18:00

- TASR/AP-felvétel

„Mindig, ha gond van, akkor a kormány is megbukhat, és előrehozott választások is lehetnek” – mondta azzal, hogy bár feszültség van a koalíción belül, a Most-Híd részéről biztosan nem áll fenn a kormány bukásának a lehetősége.

A Most-Híd nyilvános szavazást akar az alkotmánybíró-választáson, a Smer-SD viszont ezt ellenzi. Robert Fico, a Smer-SD elnöke egyúttal bejelentette, hogy visszavonja indulását az alkotmánybíró-választáson.

Fico ezenkívül elmondta: a Most-Híd párt hozzáállása miatt fennáll a koalíciós szerződés felmondásának a veszélye.

„Nem lehet egy asztalnál ülni egy olyan párttal, amely az országért vállalt közös felelősséggel szemben a saját pártérdekeit részesíti előnyben” – mondta Fico a Most-Hídra utalva.

2019. február 12. 15:40

Robert Fico lemondott a jelöltségről
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

VIDEÓ: Lerombolták Escobar volt drogbáró házát, elég volt a narkótúrákból

Trnava–DAC derbi a tévében

Le kell bontani a szeredi hidat

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

A Spartak nem hajlandó a Téglamezőn játszani

Legfrissebb galériák
Olvasta már?