Hoppá

VIDEÓ: Épp átment a kereszteződésen a rendőrségi konvoj, amikor jött a Renault

Attól függetlenül, hogy zöldet mutat a jelzőlámpa, mindig érdemes nagy körültekintéssel behajtani a kereszteződésbe, hiszen könnyen lehet, hogy elsőbbséget kell adni egy kéklámpás autónak. Jó esetben persze már messziről meg lehet hallani a szirénát, de ha mégsem, az komoly balesetveszélyt jelenthet.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 18. 08:49

Hogy mennyire nagyot, az jól látszik az alábbi felvételből is, amit nemrég egy autós készített Lengyelországban. A lámpánál várakozó kocsisor nem indult meg, jobbról ugyanis egy rendőrségi konvoj érkezett. Sajnos mindezt nem vette észre a szemből érkező (és már valószínűleg a piroson áthajtó) Renault Clio sofőrje, így összeütközött az első áthaladó rendőrautóval.

 

Hogy mennyire sérültek meg a baleset résztvevői, azt nehéz lenne megmondani, de nem túl jó jel, hogy a rendőrautóból egy jó darabig senki sem szállt ki. A baleset még ezzel együtt is szerencsés kimenetelű volt, ha ugyanis egy tizedmásodperccel gyorsabb a rendőrautó, akkor nem a két kocsi eleje ütközik össze, hanem oldalról kapja telibe a Renault a rendőrautót. (HVG)

2018. szeptember 17. 18:55

VIDEÓ: Need for Speed a közutakon, életveszélyben voltak a nézők
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Éljünk a választás jogával, és ne hagyjuk magunkat félrevezetni!

EXKLUZÍV: A dunaszerdahelyi leszámolás után megjelent cikkünk először az ujszo.com-on!

Kórházba került Maroš Šefčovič felesége

Délután erős szél várható Nyugat-Szlovákiában

Kötelező szabadtartás a tojástermelőknél

Kuciak-gyilkosság: Peter Tóthot kihallgatja a NAKA

Legfrissebb galériák
Olvasta már?