Hoppá

VIDEÓ: Need for Speed a közutakon, életveszélyben voltak a nézők

Az elmúlt években az autóversenyzés minden alfajának biztonsága jelentős mértékben fejlődött. A baleseteket persze nem lehet elkerülni, ezek a versenyek szerves részeit képezik, azonban a szabályalkotók és az események lebonyolítói mindent megtesznek annak érdekében, hogy az emberi életek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 17. 18:55

Éppen ezért egyenesen sokkoló az alábbi videó, melyen egy algériai utcai autóverseny vehető szemügyre több kameraállásból. A régi Renault 5-ösök és Cliók, valamint az újabb Megane-ok és Seat Leonok egymással folytatott versengése egyrészt igazi adrenalinbomba, másrészt viszont rossz belegondolni abba, hogy mi történne egy ilyen versenyen, ha baleset következik be.

Elég egy rosszul kivitelezett előzés, egy elmért féktáv vagy egy hirtelen elromló fékrendszer, és a száguldó autók közvetlen közelében lévő nézők élete máris hatalmas veszélybe kerül. (HVG)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Botrány az Eurovízión

VIDEÓ: Keszthelyi Vivien autóversenyző elvitte egy körre Orbán Viktort

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutató

Legfrissebb galériák
Olvasta már?