Hoppá

VIDEÓ: Need for Speed a közutakon, életveszélyben voltak a nézők

Az elmúlt években az autóversenyzés minden alfajának biztonsága jelentős mértékben fejlődött. A baleseteket persze nem lehet elkerülni, ezek a versenyek szerves részeit képezik, azonban a szabályalkotók és az események lebonyolítói mindent megtesznek annak érdekében, hogy az emberi életek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 17. 18:55

Éppen ezért egyenesen sokkoló az alábbi videó, melyen egy algériai utcai autóverseny vehető szemügyre több kameraállásból. A régi Renault 5-ösök és Cliók, valamint az újabb Megane-ok és Seat Leonok egymással folytatott versengése egyrészt igazi adrenalinbomba, másrészt viszont rossz belegondolni abba, hogy mi történne egy ilyen versenyen, ha baleset következik be.

Elég egy rosszul kivitelezett előzés, egy elmért féktáv vagy egy hirtelen elromló fékrendszer, és a száguldó autók közvetlen közelében lévő nézők élete máris hatalmas veszélybe kerül. (HVG)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?