Hoppá

Kilenc órát élt túl egy törmelékkupac alá temetett öthónapos csecsemő Montanában

Missoula | Kilenc órát töltött egy gally- és törmelékkupac alá temetve az erdőben egy öthónapos csecsemő az amerikai Montana állam nyugati részén. Megtalálása után a hatóságok a babát kórházba vitték, ahol megállapították, hogy csak kisebb sérüléseket szenvedett.
MTI

2018. július 10. 15:45

A letartóztatott férfi, a 32 éves Francis Crowley 50 ezer dolláros óvadék ellenében kerülhet csak szabadlábra. - TASR-felvétel

A kisfiú jó állapotban van annak ellenére, hogy csak egy nedves és koszos rugdalózó volt rajta a hidegben - közölték a hatóságok.

A Missoula megyei seriff hivatalát vasárnap este nyolc óra körül értesítették, hogy egy férfi fenyegeti az embereket a Lolo természetvédelmi területen. Elfogták a férfit, aki arról beszélt, hogy valahol az erdőben el van ásva egy kisbaba.

A seriff hivatala kutatócsapatot szervezett, hat órán keresztül vizsgálták át a területet, végül hajnali fél háromkor hallották meg a baba sírását.

A kisfiút hason fekve találták meg a gally- és szeméttörmelék alatt, csak egy nedves és szennyezett rugdalózó volt rajta a 8 Celsius-fokos hidegben.

 

2018. július 10. 11:04

Túladagolták a lázcsillapítót egy magyarországi kórházban, meghalt az 5 hónapos baba

"Néhány karcolást és horzsolást szenvedett, de összességében jól van" - mondta Brenda Bassett, a seriff szóvivője.

A csecsemő az állami gyermek- és családvédelmi szolgálathoz került.

A letartóztatott férfi, a 32 éves Francis Crowley 50 ezer dolláros (14 millió forintos) óvadék ellenében kerülhet csak szabadlábra. Jelenleg veszélyeztetéssel vádolják, de a seriff közlése szerint további vádakat is emelni fognak ellene.

A férfi Oregon államból származik, ahol szökevényként tartották számon. Júniusban emiatt elfogták Missoulában, ám végül szabadon engedték. Egyelőre nem tisztázott, milyen kapcsolatban áll a férfi a csecsemővel.

2018. június 10. 14:16

Születése után elásták, hét órát élt túl a brazil újszülött
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?