18+

Születése után elásták, hét órát élt túl a brazil újszülött

Hét órát élt túl a föld alatt Brazíliában egy újszülött, akit a családja ásott el. Valószínűleg nem halottnak hitték, hanem nem akarták a gyereket.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 10. 14:16

A hatóságokat egy védőnő értesítette, aki látta, ahogy az őslakosok lakta Xingu Nemzeti Parkban elássák a csecsemőt. Egy közzétett rendőrségi videón látható, ahogy kiássák a földből az újszülöttet, akin még rajta volt a köldökzsinór.

A föld alatt eltöltött hosszú idő ellenére jó állapotban volt a kislány, akit egy közeli kórház szülészeti osztályára szállítottak.

 

A rendőrök vizsgálják, hogy a csecsemőt meg akarták-e ölni, vagy pedig a kamajura indián törzshöz tartozó család halottnak hitte a babát.

A kicsi dédanyját előállították, és antropológus, pszichológus és jogvédő részvételével kihallgatták a család többi tagját is. A családtagok azt vallották, hogy a gyermek a fejére esett szülés közben.

Mivel kiderült, hogy a gyereket az apa nem akarta vállalni, az anya pedig csak 15 éves, a hatóságok a csecsemőgyilkosságot valószínűsítik.

(Forrás: Origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?