Utazz

New York várja a meleg turistákat

ÖSSZEFOGLALÓNew York állam szeretne nagyobb részesedést kihasítani a melegek turizmusából, ezért kampányt kezdett a megnyerésükre. Új oldal is indult I Love NY LGTB néven.Andrew Cuomo kormányzó múlt szombaton indította el a kampányt, amikor New Yorkban a meleg büszkeség hétvégéjét ünnepelték.
ÚJ SZÓ ONLINE

2013. július 4. 19:00

ÖSSZEFOGLALÓ

New York állam szeretne nagyobb részesedést kihasítani a melegek turizmusából, ezért kampányt kezdett a megnyerésükre. Új oldal is indult I Love NY LGTB néven.

Andrew Cuomo kormányzó múlt szombaton indította el a kampányt, amikor New Yorkban a meleg büszkeség hétvégéjét ünnepelték. Cuomo szerint az internetes oldal segíteni fogja a homo-, biszexuális és transznemű utazókat, hogy megtervezzék a vakációjukat az államban, például kifejezetten nekik szóló eseményeket ajánl a figyelmükbe. New York ezenfelül azzal is reklámozza magát, hogy az államban az azonos neműek házasságot is köthetnek egymással, hiszen 2011-ben legalizálták az azonos neműek házasságkötését. A kampányban az ismert I Love NY logót fogják használni szivárványszínű szívvel.

Az Out Now tanácsadó cég felmérése szerint a melegturizmus piaca idén elérheti a 181 milliárd dollárt, ami 9,7 százalékos növekedést jelent 2012-höz képest. A legnagyobb ilyen típusú idegenforgalmat az Egyesült Államok, Brazília és Japán bonyolítja le. (O)

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Benes

Beneš-dekrétumok: bocsánatra, kárpótlásra várunk

Komárom

Elindult a határforgalom monitorozása a komáromi átkelőnél is

Elértéktelenednek a lakások a lepusztult környezet miatt

Sorsukra hagyták a gadóci pedagógusokat

Ha ideje engedi, a fiatal művész kassai műtermében dolgozik saját alkotásain

Börtönfalak mögött érzi magát a legszabadabbnak

rr

Tíz évet is kaphat a kamionsofőr, aki megpróbált áthajtani a kerékpáros hídon

Hagia Sophia

Erdogan elrendelte az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakítását

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.