Zápor volt, gól nem

Bacsfa. Legutóbbi három meccsükön gólt sem kaptak a bacsfaiak, ez azonban sovány vigasz lehet a dobogóra aspiráló csallóköziek számára azok után, hogy tegnap a kötelező győzelem helyett csupán gól nélküli döntetlent értek el a homonnaiak ellen.
BÁČ–HUMENNÉ 0:0. Jv.: Smolák, 500 néző.

Bacsfa. Legutóbbi három meccsükön gólt sem kaptak a bacsfaiak, ez azonban sovány vigasz lehet a dobogóra aspiráló csallóköziek számára azok után, hogy tegnap a kötelező győzelem helyett csupán gól nélküli döntetlent értek el a homonnaiak ellen.

BÁČ–HUMENNÉ 0:0. Jv.: Smolák, 500 néző. Hazaiak összeállítása: Kostoláni–Mikulec, Albert Tamás, Puchner, Gonos–Erős (75. Nagy Tamás), Pukalovič, Füzik, Maťaš (68. Plichta)–Majoroš, Filo (81. Sviečka).

Zuhogó esőben csak küzdelmet láthattak a nézők, futballra emlékeztető jelenetet alig. A zord idő a harcias játékstílussal előrukkoló homonnaiaknak kedvezett inkább, akik némi meglepetésre az első percektől kezdve saját térfelükre szorították a bacsfaiakat. A 22. percben kis híján a vezetést is megszerezték, R. Tomčák félpályáról elvégzett szabadrúgását a rosszul helyezkedő Kostoláni ujjheggyel tornázta ki a léc alól. Három perccel később gól szerezhettek volna a bacsfaiak, Füzik beadása után Filo öt méterről fejelt mellé. A második félidőben a hazaiak fokozatosan átvették az irányítást, de a csúszós talajon csak nehezen tudtak kibontakozni. Az 51. percben Füzik szögletből majdnem meglepte Černý kapust, majd Majoroš elemi erejű lövése szállt mellé. A bacsfaiak egyetlen igazi ziccere a 76. percben a csereként beállt Nagy Tamás előtt adódott, ő azonban ajtó-ablak helyzetben ellőtte a labdát a homonnai kapu előtt. A hajrában kitámadó hazaiak végül Kostoláninak köszönhették az egy pontot, aki a 88. percben bravúrral hárította Lukáš Opiela jobb alsó sarokba tartó lövését. A döntetlen igazságosnak mondható. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?