Vezekény - futballhétvége két tornával

Vezekény |

<p>Érdekes kezdeményezéssel rukkolt elő a vezekényi sportszervezet futballszakosztálya, mely ma és holnap focihétvégére invitálja a mátyusföldi település sportkedvelőit. Szombaton a focistapalánták, vasárnap pedig a felnőttek négyestornája zajlik a helybeli futballpályán.</p>

„A diákfocistáink eddig sajgó szívvel szemlélték a felnőttek évente ismétlődő nyári tornáját, számukra ugyanis a szünidei megmérettetés vágyálomnak tűnt. A diákcsapat mezét viselő gyermekek szüleinek ötletét szponzorok segítségével váltottuk valóra, így első ízben csatáznak a serlegért hazai környezetben a jövő nemzedék képviselői.
Egyébként a mieink két héttel ezelőtt a második helyet szerezték meg a feketenyékiek korosztályos erőpróbáján” – tájékoztatta lapunkat a hagyományt teremtő rendezvényről Hoboth Erzsébet, akinek a csemetéje is a helybeli diákcsapat mezét viseli. Az együttes négy kiöregedett játékosát a tornán ünnepélyes keretek között búcsúztatják. A szervezők különdíjjal jutalmazzák mindegyik kollektíva legjobbját, valamint az erőpróba legeredményesebb góllövőjét.
Vasárnap a felnőttek kerülnek rivaldafénybe. „A Polgármesteri Kupa újabb felvonására négy csapatot hívtunk meg, a pozsonyeperjesiek révén egy csallóközi együttes is bemutatkozik a tornánkon. A párharcok rövidített játékidőben (2x35 perc) zajlanak. Kupavédőként duplázni készülünk” – adta közre a házigazdák elképzelését a futballszakosztály vezetőségi tagja, Hoboth Tibor. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?