Vérszegény vágsellyei siker

Vágsellye |

<p>Egygólos győzelmet aratott az első hatba kerülésért küzdő vágsellyei Duslo futballcsapata a sereghajtó Nové Mesto ellen a II. liga 14. fordulójában.</p>

Gyenge meccset láttak a szurkolók, mindkét együttes sok hibával futballozott. A mátyusföldiek már előzetesen tartottak a találkozótól. „Mumusunknak számít a Nové Mesto, régen nem nyertünk ellenük. Még a III. ligában akkor fogadtuk őket, amikor százszázalékos teljesítménnyel és 9 pontos előnnyel vezettük a tabellát, mindenki fölényes győzelemről beszélt, erre odahaza kikaptunk tőlük. Most két pontjuk van a zöld-fehéreknek, persze, az egyiket ellenünk szerezték” – mondta lapunknak Takács Tibor, a vágsellyeiek klubelnöke. Ráadásul hátgerincbántalmak miatt nem szerepelt a hazai kezdőcsapatban a hétgólos Szamir Nurkovics. Röviddel a kezdőrúgás után vezethettek volna a hazaiak, de Urban lövése centikkel mellé szállt. Ezután meglepetésre a nyeretlen vendégek előtt adódtak lehetőségek. Jót tett nekik a két héttel ezelőtti edzőcsere, Vladimír Hyžát a trencséniek egykori középpályása, a 61 éves Miloš Lintner váltotta fel, aki láthatóan felrázta a gárdát. Straka lövését Kolmokov hárította, majd Blagojevics a gólvonalról mentett. Nem sokkal később Blagojevics megsérült, és helyette Nurkovics lépett pályára. Mindkét oldalon sok volt a pontatlanság. Az első félóra végén Jano közeli lövését Kolmokov bravúrosan védte. A gyenge játékot látva a vágsellyeiek egyik törzsszurkolója így fakadt ki: „Mi van, megtettétek X-re az első félidőt?” Erre felkapta a vizet Ladislav Molnár, a Duslo trénere: „Ne kiabálj hülyeségeket!” Az első félidő hajrájában Gešnábel 18 méteres bombája a kapufán csattant. Aktívabban kezdték a második félidőt a hazaiak, Matics és Urban próbálkozása mellé, Urbané pedig fölé szállt. Erre ismét megszólalt a korábban említett hazai drukker, s a klubvezetőkhöz címezve hangosan megkérdezte: „Mi van, ma nincs jutalom ígérve a győzelemért?” A 68. percben megszületett a találkozó egyetlen gólja: Szabót elkaszálták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Nurkovics biztosan értékesítette – 1:0. A bekapott gól után kitámadtak a láthatóan erőnléti gondokkal küszködő vendégek, és a vágsellyeiek előtt több ziccer is adódott, ám egyet sem használtak ki. Ladislav Molnár nagyon mérges volt a mérkőzés után. „Egész héten arra figyelmeztettem a játékosaimat, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár bennünket. Talán azt hitték, hogy ölükbe hull a győzelem. Néhányan a sikeres eredmények után azt hiszik magukról, hogy már klasszisok. Pedig egyáltalán nem azok. Három évig a bennmaradásért küzdöttek, most meg lassan már világbajnokoknak képzelik magukat – fakadt ki a vágsellyeiek 54 éves szakvezetője. – Ilyen hozzáállást nem tűrök! Többen már a decemberi kirándulásokon törik a fejüket, elfelejtik, hogy még négy rázós bajnoki és egy kupameccs hátra van. Ez így nem mehet tovább. Hétfőn alapos fejmosást tartok. Akinek pedig ez nem teszik, annak le is út, fel is út.” A negyedik helyezett Duslo szombaton a tabellán a 10. helyet elfoglaló somorjai együttes otthonában lép pályára. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?