Verrasztóék aranyat és bronzot szereztek szombaton

Stockholm |

<p>Egy arany- és egy bronzérmet nyert szombaton a Verrasztó testvérpár szombaton, az úszók rövidpályás Világkupájának svédországi állomásán.</p>

Verrasztó Evelyn 800 méteres gyorsúszásban végzett az élen 8:20.78 perccel, míg bátyja, Dávid a harmadik lett 400 m vegyesen 4:03.45-ös teljesítménnyel. Mindketten más számokban is szerencsét próbáltak a stockholmi viadal nyitónapján: a húg 200 m háton a negyedik helyen ért célba (2:09.28 p),  200 m vegyesen pedig hatodikként (2:11.46). Fivére a 200 m pillangó döntőjében a 8. pozícióban zárt (1:59.67).

A magyar úszóküldöttségből Jakabos Zsuzsanna 200 m gyorson dobogó közelben, negyedikként végzett (1:56.34), Molnár Ákos pedig hetedik lett 200 m mellen (2:10.71).

"Erős mezőnyben szerepelnek a gyerekek, s ígéretesnek minősíthetem Verrasztó Evelyn nyolcszázas eredményét – értékelt az MTI-nek Kiss László szövetségi kapitány. – De Dávid ideje is rendben van 400 vegyesen, különösen, hogy alig egy hónapos munka van mögötte. Jakabos Zsu és Molnár Ákos az időszaknak megfelelően úszott."

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?