Végre sikerült nyerni

Hannover. A svájciak elleni váratlan vereséget követően megemberelte magát a szlovák jégkorong-válogatott és kétgólos győzelmet aratott az éllovas kanadaiak ellen a Német-kupa nemzetközi tornán, s megszakadt a nyeretlenségi sorozata.
SZLOVÁKIA–KANADA 5:3 (1:0, 1:0, 3:3), gólütők: Bartek (15., 23., 41., 54.

Hannover. A svájciak elleni váratlan vereséget követően megemberelte magát a szlovák jégkorong-válogatott és kétgólos győzelmet aratott az éllovas kanadaiak ellen a Német-kupa nemzetközi tornán, s megszakadt a nyeretlenségi sorozata.

SZLOVÁKIA–KANADA 5:3 (1:0, 1:0, 3:3), gólütők: Bartek (15., 23., 41., 54.), Kukumberg (60.), ill. Trepanier (44.), Kelly (46.), Corbet (57.). Játékvezető: Reichert (német); 1600 néző. Kiállítások 14:15, gól emberelőnyből 3:2.

SZLOVÁKIA: Križan–Harant, Štrbák, Obšut, Graňák, Smrek, Mezei, Starosta, Stehlík–Bartek, Kukumberg, Bartečko–Hudec, Cibák, Marcel Hossa–Kuľha, Hujsa, Čiernik–Štefanka, Faith, Fabuš. Remekül kezdett a szlovák csapat, hiszen háromgólos előnyre tett szert, de aztán megtorpant František Hossa edző legénysége, s majdnem kiegyenlítettek a juharlevelesek. Amikor a mezőny legjobbja, Bartek beütötte negyedik gólját, úgy tűnt, biztosan nyernek a szlovákok, ám a hajrában ismét a tengerentúliak következtek, s így felettébb izgalmas volt a hajrá. A kanadaiak a kapusukat is lehívták, ám nem sikerült a hálóba találniuk, sőt, újabb gólt kaptak.

TOVÁBBI EREDMÉNY: Kanada–USA 5:3 (4:1, 1:2, 0:0), Trepanier, Tapper, King 2, Robitaille, ill. Healey 2, Hauer. A Németország–Svájc meccs lapzárta után ért véget. Az állás: 1. Kanada 5, 2. Svájc 4, 3. USA 3 (8:6), 4. Szlovákia 3 (7:7), 5. Németország 0 pont.

A MŰSOR – szombat, 14.30: Németország–Szlovákia, 18.00: USA–Sájc; vasárnap, 14.15:Kanada–Németország, 18.00: Szlovákia–USA. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?