Végre győzni kell a Pomléban!

ELŐZETESA címben feltüntetett elhatározással lépnek holnap a pomléi stadion játékterére a hazai STK 1914 Šamorín, de a vendég MŠK Rimavská Sobota játékosai is a II. labdarúgóliga 25.

ELŐZETES

A címben feltüntetett elhatározással lépnek holnap a pomléi stadion játékterére a hazai STK 1914 Šamorín, de a vendég MŠK Rimavská Sobota játékosai is a II. labdarúgóliga 25. fordulójának dél-szlovákiai rangadóján, amely fél négykor kezdődik.

Egyik csapat sem győzött még tavasszal, ráadásul a csallóköziek legutóbb október 26-án húzták be a három pontot, azóta mindössze három döntetlent értek el. Nincs pánikhangulat sem az öltözőben, sem pedig a vezetők között, ám a mindig higgadt Csutora Norbert felháborodva közölte: „Nehéz tizenkét ember ellen eredményesen szerepelni, mert a játékvezetők főleg a mostani idényben nyilvánvalóan ellenünk fújnak. A nagyszombati fakó ellen a bíró kitalált egy tizenegyest, odahaza az egyedül kapura törő Tubonemit az ötösön elkaszálták, társának a sípja azonban néma maradt. Legutóbb Dubnicán Hajdúch kapusunk a gólvonalon hárított, a közelben álló Hracho továbbot intett, aztán néhány másodperc múlva megszakította a játékot, és középre mutatott. A legalább ötven méterre levő, és az akcióról lemaradt partjelző beintése alapján. A részrehajló sípmesterek legalább öt pontot vettek el tőlünk” – sopánkodott a klubelnök. Miroslav Hýll edző e héten üzleti ügyei miatt korábbi állomáshelyén, Dubajban járt, de a csütörtöki edzést már ő vezette. „Nem csüggedünk, a kemény tavaszi felkészülés remélhetően már meghozza a várva várt győzelmet” – szögezte le a szakember. Ebben bízik Farkas József főrendező is, aki szeretne az izgalmasnak ígérkező szombat délután után végre egy örömteli estét, amellyel elmondása szerint csak a kék-fehér kedvencei ajándékozhatják meg. Sánka László csapatvezető arról tájékoztatott, hogy mindenki hadra fogható, sem sérülés, sem eltiltás nem tizedeli a soraikat.

„A játékvezetők legtöbbször minket sem fogadnak a kegyeikbe, legutóbb például odahaza a nagymihályiak ellen két gólunkat nem adták meg, de mi már ezzel nem foglalkozunk, teljes erővel a somorjai mérkőzésre összpontosítunk, amelyen szeretnék megszerezni első tavaszi győzelmünket. Sérültünk nekünk sincs, mindenki játékra kész” – válaszolta megkeresésünkre Geri Gergely, a rimaszombatiak bodrogközi származású, de már gömörinek számító edzője. „A csapat hétről hétre összeszokottabban és látványosabban játszik, ami remélhetően már az eredményben is megmutatkozik. A somorjaiakkal mindig szoros és látványos meccseket vívtunk, nyilván így lesz szombaton is. Ősszel a Pomléban és idehaza is gól nélkül végződött a két bajnoki, harmadszorra mi szeretnénk megszerezni a három pontot. Ezzel az elszántsággal utazunk Somorjára” – bizakodott a telefonvonal túlsó végén a rimaszombati szakvezető. (Sz. J.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?