Végh Attila üzent Vémolának: „Talán adok neked egy esélyt a visszavágóra”

végh attila

Az MMA-harcos legutóbbi Instagram-videójában úgy nyilatkozott Karlos Vémoláról, ő a „legnagyobb bolond”, akit valaha megismert.

Végh Attila egy lehetséges mérkőzésről beszélt, amely a 2019. november 9-én megrendezett harc visszavágója lenne, ami a bősi származású MMA-sztár első menetes győzelmével végződött – egy kemény jobbhoroggal ütötte ki Vemolát.

Karlito, te vagy a legnagyobb bolond, akit ismerek. Majdnem elbuktál az év végén, aztán látom, hogy Liberecben fogsz harcolni, majd Patrik Kincllel is küzdeni akarsz. Rendesen elgondolkodtam rajta, hogy adok neked egy esélyt a visszavágóra, de ennek nekem – mint ahogyan korábban is kijelentettem – meg kell érnie

– mondta a videóban.

Végh arra utalt, amikor Vémola tavaly év végén megbetegedett, kórházba került, az orvosok szerint pedig akár meg is halhatott volna, ezért mondta le végül régi riválisa, Patrik Kincl elleni címmeccsét az Oktagonban, ám ezt a párharcot végül megrendezik, méghozzá május 20-án a prágai O2 Arénában. Vémola egy hónappal korábban is ketrecbe lép egy libereci tornán, ellenfelét azonban még nem jelentették be.

A cseh MMA-harcos gyakorlatilag az első, csúfos veresége óta kéri a visszavágót Végh ellen, és bár sokáig úgy tűnt, közel a megegyezés, egyelőre semmit sem erősítettek meg. Végh elmondta, az egyetlen dolog, ami meggyőzheti arról, hogy vállalja a mérkőzést, az egy megfelelő pénzbeli ajánlat lenne az Oktagontól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?