Véget ért a veretlenségi sorozat

Királyfiakarcsa. Szombaton, a dunaszerdahelyi területi bajnokság 20. fordulójában ért véget a királyfiakarcsaiak idénybeli hazai veretlensége. Ugyancsak egész hétre szóló vitát szolgáltatott a két mesterlövész hírében álló játékosedző megvillanása.

Szombaton megszakadt a tartalékos királyfiakarcsaiak hazai veretlenségi sorozataFogas Ferenc felvételeSzurkoló legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy a hazai Horváth László 25 méteres kapáslövése, vagy pedig a nagymagyari Zsigmond Attila 35 méteres szabadrúgása volt-e szemet gyönyörködtetőbb.

Az első játékrész egy teniszmérkőzéshez hasonlítható, hiszen az ember nem győzte kapkodni a fejét, úgy jöttek futószalagon a veszélyes helyzetek. A gyilkos tempóból a nagymagyariak húztak hasznot, mivel három távoli Zsigmond-szabadrúgásból kettő a hálóban kötött ki. Az elsőt még Kosnáč a kapusba fejelte, de a másodikat már Kunyi Mihály a 22. percben bebólintotta – 0:1. Nyolc perccel később Zsigmond már egyenesen tekert a kapuba – 0:2. A hazaiak ezután sem roppantak össze: négy percen belül két ordító ziccert puskáztak el. A 42. percben a hazaiak partdobása után pattant egyet a labda, majd Horváth úgy eltalálta azt, hogy a vendégek hálóőre földbe gyökerezett lábbal figyelte, ahogyan a hálóba csapódik a játékszer – 1:2. A szünet előtt még Horský egyenlíthetett volna, de a helyzet újfent kimaradt. A félidőben kapust cseréltek a hazaiak, mivel Krček megsérült. Szegény embert az ág is húzza – Fenes Tamás jó, ha kettőt lépett a gólvonal előtt, ismét kiújult a combizomhúzódása. A királyfiakarcsaiak talán ennek tudatában is magasabb fordulatszámra kapcsoltak, kapujukhoz szegezték ellenfelüket. Rendre zavart okoztak a vendég védelemben, de a lövések vagy elakadtak, vagy pedig a sérüléséből visszatért ifj. Kunyi István hárított parádésan. A folyamatos játékot olykor csupán Mészáros játékvezető szakította meg. Hajmeresztő ítéleteivel mindkét felet magára bőszítette. A találkozó utolsó perceiben egy kis kakaskodás alakult ki a szurkolók között, de az eredmény már nem változott: ebben az idényben először szenvedtek vereséget hazai környezetben Horváth László védencei, akinek sérüléssel sújtott legénysége ráadásul még a szerencsével is hadilábon állt, így még a döntetlent sem tudta kicsikarni a királyfiakarcsai drukkerek nagy bánatára.

KRÁĽOVIČOVE KRAČANY–FK ZLATÉ KLASY 1:2 (1:2). Gólok: Horváth L. (42.), ill. Kunyi M. (22.), Zsigmond (30.). Sárga lap: Viszkocs, Hervay, Balázs, Šafár, ill. Hollósi, Kosnáč. Játékvezető: Mészáros, 200 néző.

KRÁĽ. KRAČANY: Krček (Fenes T.) – Šafár, Fekete, Viszkocs, Hervay, Horský, Pollák, Horváth L., Csáder (Balázs), Lelkes T., Hodossy. FK ZL. KLASY: Kunyi I.–Berner, Klúcsik F., Kunyi M., Klúcsik P. (Danis), Marič, Hollósi, Kosnáč, Zsigmond (Seilinger), Fürdős (Ruman), Sakál.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Horváth László (Kráľ. Kračany): „Gratulálok az ellenfélnek, bár a helyzeteink alapján megnyerhettük volna a mérkőzést. Az első félidei gyengébb játékunk döntően befolyásolta a párharc végkimenetelét. Nem értem, miért kapkodták el a csa-tárok a ziccereket. Ennyi sérült mellett nagyon nehéz variálni.”

Zsigmond Attila (FK Zlaté Klasy): „Két jól felkészített csapat közül most a szerencsésebbik győzött. Sokat nyomott a latban, hogy mi szereztük vezetést. Nem mertünk fejetlenül kontrázni, mivel erre már többször ráfizettünk. Gratulálok a srácoknak, megtörtük a hazaiak veretlenségi sorozatát.” (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?