Védekezésben kell javulni a komáromiaknak

OROSKY TAMÁSKomárom.

OROSKY TAMÁS

Komárom. A lélektani előny a 2:0-s vezetés miatt a pozsonyi Internél van, a komáromi kosarasok azonban bizakodnak, hogy a férfiextraliga elődöntős sorozatának mai és holnapi hazai mérkőzései után (mindkétszer 18.00-tól) egálba kerülnek a bajnokkal a négy győzelemig tartó sorozatban.

„A labda gömbölyű, bármi megtörténhet. Tavaly a fináléban mi vezettünk 2:0-ra, de a végén az Inter örülhetett, most eddig fordított a helyzet – mondta lapunknak Marek Kozlík, a komáromiak csapatkapitánya, aki természetesen nem csak a számmágiában bízik a hétvégi meccsek előtt. – Védekezésben javítanunk kell a kommunikáción, mert az első két meccsen emiatt több egyéni hiba adódott, és az Inter könnyen szerezhetett kosarakat. Valamint meg kell próbálnunk minél messzebb tartanunk a palánktól Starostát, Baťkát, Rančíkot és Grahamet, akik nagyon sok lepattanót szedtek össze. A támadásaink nem voltak rosszak, talán többet kellene próbálkoznunk hárompontosokkal.”

František Rón, az MBK Com Therm vezetőedzője is fontosnak tartja, hogy védencei levonják a következtetéseket a múlt heti találkozókból, és ne engedjék az elején megugrani a pozsonyiakat. „Az Inter azzal lepett meg, hogy ugyanazt a kosárlabdát játsszák, mint amit a lévaiak elleni negyeddöntőben is bemutattak. Azt vártam, hogy a viszonylag hosszú szünetük alatt egy új rendszert is begyakorolnak” – nyilatkozta az Új Szónak Rón. A cseh szakember már a szlovén Sinisa Bilicre is számíthat, akinek a legutóbbi meccsen kifordult a bokája.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?