Vb-2022 – A kórházban ápolt Pelének üzent a brazil válogatott

Eurómilliókért keltek el Pelé relikviái

A kórházban ápolt Pelének üzent a brazil labdarúgó-válogatott, amely pénteken találkozik Kamerunnal a katari világbajnokság utolsó csoportkörében.

A 82 éves, háromszoros világbajnok legenda szerdán került kórházba, de amint az Egyesült Államokban élő lánya elmondta, édesapja a korábbi médiaértesülésekkel szemben nincs életveszélyben, a vastagbélrák elleni gyógyszeres kezelését állítják be az orvosok.

A szövetségi kapitány, Tite a már biztos nyolcaddöntős csapat nevében a legjobbakat, és mielőbbi gyógyulást kívánt Pelének, akinél tavaly augusztusban diagnosztizáltak vastagbélrákot, és emiatt többször kapott kórházi kezelést.

Az egykori játékos 1958-ban, 1962-ben és 1970-ben nyert vb-t a brazil válogatottal, amelynek színeiben 92 találkozón 77 gólt szerzett. Teljes pályafutását tekintve 1363 mérkőzésén 1281 (más számítások szerint 1284) alkalommal volt eredményes.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?