Vaskalapos Jarcev és bírói bakik

Másfél évig a Dinamo Moszkva csapatában futballozott Hornyák Zsolt. A Slovan 31 esztendős védőjét (várhatóan júliustól külföldön folytatja) a portugál–orosz találkozót követően faggattuk.

Másfél évig a Dinamo Moszkva csapatában futballozott Hornyák Zsolt. A Slovan 31 esztendős védőjét (várhatóan júliustól külföldön folytatja) a portugál–orosz találkozót követően faggattuk.

Számított arra, hogy két mér-kőzés után pont nélkül áll a Jarcev-legénység?

A spanyolokkal és a házigazdákkal vívott találkozón nem futballoztak rosszul, ám a kapu előtt elfogyott a tudományuk. Az oroszok hangulatemberek, egyszer fantasztikusan játszanak, máskor pedig nem lehet rájuk ismerni. Az igazat megvallva, azt hittem, legalább egy ponttal várhatják a zárófordulót.

Mindkét találkozót emberhátrányban fejezték be az oroszok.

Legutóbb nemcsak a vendéglátókkal kellett küzdeniük, hanem Hauge játékvezetővel is, aki jogtalanul állította ki Ovcsinnyikovot. Sovány vigasz számukra, hogy a piros lap után jobban játszottak. A bírók nem szeretik Szmertyinéket, legtöbbször a kárukra tévednek.

Mennyiben befolyásolta a gárda teljesítményét Mosztovoj hazaküldése?

A kizárás megbontotta a csapategységet. Mosztovoj csak segíteni akart azzal, hogy elmondta a véleményét. A vaskalapos kapitány ezt zokon vette, hiába, ott még gyerekcipőben jár a demokrácia. Többen egyetértettek a Vigo rutinos karmesterével, csak nem mertek szólni, így ő vitte el a balhét.

Bulikin és Guszev a Dinamónál csapattársa volt, miként értékeli teljesítményük

Meglepődtem, hogy Portugália ellen csak a cserepadon kaptak helyet. Bulikin igazi tankszerű befejező csatár, aki a selejtezőkön az együttes gólfelelőse volt, az utolsó tíz percben már ő sem tudott csodát tenni. Guszev gyors és technikás jobb oldali középpályás, a szbornaja egyik meghatározó tagja, Jarcev mégis feketelistára tette. Talán igazat adott Mosztovojnak?

Kiengedi a szbornaja a görögök elleni meccset?

Biztosra veszem, hogy nem. Teljes erőbedobással fognak küzdeni, szerintem döntetleneznek.

Kit tart az Eb esélyesének?

A francia, a spanyol, a cseh, az angol és a német válogatott közül kerül ki a kontinensbajnok.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?