Várta már a vereséget

Pozsony. Tizenkét fordulón át várakozáson felüli teljesítményt nyújtott a II. ligás rimaszombati labdarúgócsapat, s ennek köszönhetően feltornázta magát az élmezőnybe. Szombaton, Besztercebányán azonban – nem kis meglepetésre – nagyarányú vereséget szenvedett a Duklától.

Pozsony. Tizenkét fordulón át várakozáson felüli teljesítményt nyújtott a II. ligás rimaszombati labdarúgócsapat, s ennek köszönhetően feltornázta magát az élmezőnybe. Szombaton, Besztercebányán azonban – nem kis meglepetésre – nagyarányú vereséget szenvedett a Duklától. Vajon mi történt a gömöriekkel?

Vladimír Rusnák vezetőedző: „A csapat valamennyi tagja csalódást okozott, mindenki mélyen tudása alatt futballozott. Az első félidőben két gólt kaptunk, ezen kívül még legalább ennyi ziccert elpuskáztak a katonák. A besztercebányaiak elleni mérkőzés előtti héten három nehéz találkozót is játszottunk; a sérülések és a betegségek miatt szinte mindig ugyanazok a futballisták léptek pályára. Az igazat megvallva, vártam már a vereséget, mert az elmúlt héten eléggé feszült volt a helyzet. Remélem, mielőbb sikerül tisztázni a dolgokat. Részleteket egyelőre nem szeretnék elárulni. Mivel a csapat 12 fordulón át jó teljesítményt nyújtott, úgy döntöttem, hogy a besztercebányai betliért nem kell büntetést fizetniük a játékosoknak. Ezt hétfőn reggel döntöttem el. Gyorsan el kell felejteni a szombati kisiklást, s már a következő ellenfélre, a nyitraiakra kell összpontosítani. Ha a következő fordulóban sikerül kiköszörülni a csorbát, akkor továbbra is ott maradunk az élcsoportban...” (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?