Vágsellyei továbbjutás

Pozsony. Lejátszották a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének két visszavágó mérkőzését, a vágsellyei és a nagyszombati csapat jutott a legjobb négy közé.
PRIEVIDZA–ŠAĽA 0:0. Játékvezető: Olšiak, 1000 néző. Kiállítva: Loj (67.). Az első mérkőzésen 0:1, továbbjutó: Ša.a. PRIEVIDZA: Figura– Lučan (80.

Pozsony. Lejátszották a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének két visszavágó mérkőzését, a vágsellyei és a nagyszombati csapat jutott a legjobb négy közé.

PRIEVIDZA–ŠAĽA 0:0. Játékvezető: Olšiak, 1000 néző. Kiállítva: Loj (67.). Az első mérkőzésen 0:1, továbbjutó: Ša#a. PRIEVIDZA: Figura– Lučan (80. Bukna), Loj, Marko, Pánis–Bílik (63. Píš), Černák (46. vodecký), M. Bednár, Šnirc–Papaj, Boháčik. ŠAĽA: Valenský–Mikla, Prúčny, Molnár J.–Gašparík, Holmík, Lancz, Lalák–Lőrinc, M. Vyskoč (77. Sikorjak), Andódi (90. Dékány). A taktikusan játszó vendégek közelebb álltak a győzelemhez.

TRNAVA–ŽILINA 3:0 (0:0), góllövők: Kožuch (46., 58.), Masaryk (60.). Játékvezető: Micheľ, 2400 néző. Az első összecsapáson 1:3, tj.: Trnava. TRNAVA: Čech–Filip, Poljovka, Hrabal, Ježík–Hodúr (86. Bestvina), Ujlaky (79. Kopúnek), Staňo, Gašparík–Masaryk, Kožuch. ŽILINA: Rzeszoto–Konečný, Špendla, B. Labant, Drahno (14. V. Staš)–Barčík, Zabavník, Sninský, M. Ďurica–Fabuš (60. Šimček), Putík (74. Rusnák). Szünet után remekül játszott a Spartak a gyengélkedő bajnok ellen.

Ma rendezik a további két találkozót, a rimaszombatiak egygólos előnnyel várják a ligetiek elleni idegenbeli találkozót. „Több kulcsemberünk, Pinte, Sluka és Maruniak sérüléssel bajlódik, szereplésük kérdéses. Mivel eléggé szűk kerettel rendelkezünk, ezért inkább már a szombati, senicai bajnoki találkozóra összpontosítunk. De természetesen az Artmedia otthonában sem akarunk alárendelt szerepet játszani” – mondta lapunknak Sebő László, a gömöriek menedzsere.

A MAI MŰSOR – 14.00: Petržalka–Rim. Sobota (az első mérkőzésen 0:1), Turč. Teplice–Ličartovce (2:4). (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?