Vágsellyei győzelem

Nagymihály/Besztercebánya/Vác/Budapest/Frankfurt/Győr. Újabb mérkőzéseket játszottak a női európai kézilabdakupákban, vágsellyei győzelem született a szlovák rangadón.
EHF-kupa, 3. forduló: MICHALOVCE–ŠAĽA 30:34 (17:16), legeredményesebbek: Tóth 14/5, ill. Dubajová 6, Caltíková 6, Fábryová 6/2.

Nagymihály/Besztercebánya/Vác/Budapest/Frankfurt/Győr. Újabb mérkőzéseket játszottak a női európai kézilabdakupákban, vágsellyei győzelem született a szlovák rangadón.

EHF-kupa, 3. forduló: MICHALOVCE–ŠAĽA 30:34 (17:16), legeredményesebbek: Tóth 14/5, ill. Dubajová 6, Caltíková 6, Fábryová 6/2. Színvonalas meccset vívott a két csapat, az első félidőben a hazaiak bizonyultak jobbnak, öt góllal is vezettek. Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsoltak a vágsellyeiek, s négygólos előnnyel várhatják a január 15-i visszavágót.

FRANKFURT–CORNEXI-ALCOA 26:25 (12:15), FERENCVÁROS–ÖNNEREDS 43:21 (22:12), GYŐR–LUBLIN 33:25 (15:11), a visszavágó, amelyet szintén Győrött játszottak, lapzárta után ért véget.

KEK, a negyeddöntőbe jutásért: VÁC–PRILEP 32:18 (18:7) és 37:19 (19:8) – mindkét mérkőzést Vácott rendezték.

B. BYSTRICA–RAPID BUKAREST 28:31 (17:15). Sokáig kiegyensúlyozott csata zajlott a játéktéren, a hajrában a rutinos románok bizonyultak jobbnak. A visszavágót január 15-én rendezik. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?