Újpest: Vignjevics az edző

ÖSSZEÁLLÍTÁSBudapest. A szerb Nebojsza Vignjevics lett a labdarúgó NB I-ben a kiesést jelentő 15. helyen álló Újpest FC vezetőedzője.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Budapest. A szerb Nebojsza Vignjevics lett a labdarúgó NB I-ben a kiesést jelentő 15. helyen álló Újpest FC vezetőedzője. A 45 éves szakembert – aki a szezon végéig írt alá a lila-fehérekhez – tegnap mutatták be hivatalosan a Megyeri úton.

A belga Marc Leliévre – aki az előző idény végéig megbízott edzőként irányította az Újpestet – végleg távozott a szakmai stábból, míg Kozma István eddigi vezetőedző a klub alkalmazásában maradt.

Vignjevics 2008-ban kezdte edzői karrierjét, előbb a montenegrói OFK Grbalj és Rudar Plevlja együttesét irányította, majd a szerb Hajduk Kula és Rad Belgrade kispadján ült. A tavalyi szezonban bajnoki bronzérmet nyert a Vojvodinával, s kupadöntőig vezette a vajdasági csapatot. „Igaz, hogy csak a szezon végéig írtam alá, de öt évig maradok – mondta viccesen Vignjevics. – Nem sokáig gondolkodtam azon, hogy elfogadjam-e a klub ajánlatát. A kemény munkában hiszek. Fontosnak tartom a fegyelmet. Az Újpest jó csapat, de egy-két játékos hozzáállásán javítani kell, és problémát jelent, hogy többen sérültek. Nem vagyok mágus, ne várjanak tőlem azonnal csodát, de természetesen minden meccset meg akarunk nyerni.”

A szerb tréner munkáját a boszniai Zoran Campara segíti. (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?