Újabb ligeti döntetlen

Pozsony. Küzdelmes találkozót hozott a trencséniek ligeti vendégjátéka. A mérkőzés előtt fogadkoztak a hazai futballisták, hogy három döntetlen után (Slovan 1:1, Žilina 1:1, FC Košice 0:0) végre megszerzik első tavaszi győzelmüket. Nem így történt. De menjünk sorjába.

Pozsony. Küzdelmes találkozót hozott a trencséniek ligeti vendégjátéka. A mérkőzés előtt fogadkoztak a hazai futballisták, hogy három döntetlen után (Slovan 1:1, Žilina 1:1, FC Košice 0:0) végre megszerzik első tavaszi győzelmüket. Nem így történt. De menjünk sorjába. Ligeti rohamokkal indult a mérkőzés, Desiatnik és Benčík próbálkozását Smak hárította. Az első negyedórát követően egyre bátrabbak lettek a vendégek, és a 22. percben Fabuš a jól játszó Stašt szöktette, aki közelről a kapufát találta el. A túloldalon Bédi és Hellebrand lövése elsüvített a kapu mellett. Dušan Galis edző elégedetlen volt védencei teljesítményével, és már az első fél óra végén lecserélte Šoltíst, helyette Medveď jutott szóhoz. Röviddel később Ančic beadása után Štas lövése centiméterekkel szállt fölé. A 39. percben megszületett az Ozeta Dukla vezető gólja, gyors kontra végén Ďuriš futott el a bal oldalon, középre ívelt, és az üresen hagyott Staš ügyes mozdulattal Lipčák fölött a hálóba emelt. Röviddel később Hrnčár szabadrúgása okozott némi gondot a trencséni portásnak. A félidő hajrájában Medveď Nečasszal ütközött a tizenhatoson belül, s nagy meglepetésre Hracho bíró büntetőt ítélt. Még a ligeti szurkolók is mosolyogtak a bíró döntésén... Benčík jobb sarokba tartó büntetőjét Smak hárította.

Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsoltak a vendéglátók, és az 51. percben, védelmi hibát követően Desiatnik hat méterről a felső sarokba bombázott. Fölényben futballozott az Artmedia, ám a katonák gyors kontrái rendkívül veszélyesek voltak. A 70. percben mintaszerű támadás végén Staš egyedül tört kapura, s ahelyett, hogy a hálóba gurított volna, a teljesen üresen, de lesen álló Fabušhoz gurított, aki a kapuba lőtt. A játékvezető – teljesen jogosan – érvénytelenítette a találatot. A hajrában teljesen beszorultak a vendégek, a Petržalka jelentős fölényét bizonyítja, hogy 17:1 volt a szögletarány, de az eredmény ennek ellenére nem változott. A hármas sípszót követően a szurkolók meglepődve látták, hogy speciális rendőregységek jöttek a stadionba, ugyanis egy névtelen telefonáló bejelentette, hogy bomba található a találkozó színhelyén...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?