Új edző jön a Fradiba?

Budapest.

Budapest. Az idei nyár nagy talánya: mi történik a háttérben a Ferencvárosnál? Az egész azzal kezdődött, hogy néhány játékos (információnk szerint 14 labdarúgóról van szó) levelet írt Furulyás János klubelnöknek, kifejtve, nem tudnak együtt dolgozni azzal a Pintér Attilával, akivel a Ferencváros mind a bajnokságot, mind a Magyar Kupát megnyerte. Habár a megkérdezett játékosok egytől egyig értetlenkedésüknek adtak hangot a levél létezésével kapcsolatban, még maga Pintér Attila is valószínűsíti, hogy született ilyen papír. Csakhogy van itt más is. Hallani, hogy nem csupán az edző személyéről, annál sokkal többről van szó – mégpedig pénzről. A Ferencvároshoz új befektető érkezhet hamarosan, és az invesztálni óhajtó társaság ragaszkodik ahhoz, hogy saját embereit ültesse az Üllői úti vezetői székekbe. Pintér Attila esetleges utódjáról máris megkezdődtek a találgatások, felvetődött Egervári Sándor neve is, ám valószínűbb, hogy az egyik befektetőhöz közel álló, a válogatottnál Lothar Matthäus segítőjeként dolgozó László Csaba lesz a befutó. A tegnapi igazgatósági ülésen (amelyre a klub 80 biztonsági őrt rendelt) a Ferencváros vezetősége „ultimátumot” intézett Pintér Attilához, ám egyelőre nem zárult le végleg az edzőügy. A vezetőség kész felmondó levéllel érkezett a tárgyalásra, később azonban módosította álláspontját. Az ülés végén Pintér december 31-ig kapott türelmi időt a vezetőktől, addig kell rendeznie a játékosokkal a viszonyát, amennyiben ez nem sikerül, szerződést bont vele a klub. Pintér nem egyezett bele rögtön az „ultimátumba”, hanem két nap haladékot kért a válaszadásra. (ns, nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?