Tyson ismét harapott

New York. Tyson megharapott! – állította Lennox Lewis, a Boksz Világtanács (WBC) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú bajnoka, a Mike Tyson elleni, április 6-ra tervezett mérkőzés sajtótájékoztatóján kitört verekedés után néhány órával.

New York. Tyson megharapott! – állította Lennox Lewis, a Boksz Világtanács (WBC) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú bajnoka, a Mike Tyson elleni, április 6-ra tervezett mérkőzés sajtótájékoztatóján kitört verekedés után néhány órával.

A botrányt Tyson okozta, aki a bemutatásnál hirtelen leendő ellenfeléhez lépett, sértő megjegyzést tett annak nemi hovatartozására és meg akarta ütni. Egy biztonsági őr testével védte Lewist, aki azonban nem maradt adós a válaszpofonnal. A két ökölvívó ezt követően ölre ment, és a rövid földharc során Tyson riválisa combjába mélyesztette fogait.

Az ügy tisztázása érdekében Nevada állam sportbizottsága beidézte Tysont.

Az amerikai legutóbb 1997. június 28-án ragadtatta magát hasonló tettre, amikor címmérkőzésük közben leharapott egy darabot Evander Holyfield füléből. Egyébként a profi ökölvívás történetének „legdrágább” összecsapása lesz Lennox Lewis és Mike Tyson április 6-ai nehézsúlyú mérkőzése: a brit és az amerikai bokszoló összesen 100 millió dollárt kap majd. A rendezők azt nem közölték, hogy milyen arányban osztoznak a csillagászati összegen. A londoni William Hill bukmékeriroda szerint a Boksz Világtanács (WBC), valamint a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címvédője a Las Vegas-i találkozó esélyese: Lewis győzelme 1,44-szeres, míg Tysoné 1,625-szörös pénzt jelent.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?