Tripláznának a Nádvágók

ÚJ SZÓ-ELŐZETESNyárasd. Holnap harmadik alkalommal emlékeznek teremtornával a barátok, az egykori osztály- és csapattársak a DAC autóbalesetben elhunyt fiatal labdarúgójára, Kosár Dávidra.„A nyárasdi sportcsarnokban zajló rendezvényünkön ezúttal változtattunk az eredeti forgatókönyvön.

ÚJ SZÓ-ELŐZETES

Nyárasd. Holnap harmadik alkalommal emlékeznek teremtornával a barátok, az egykori osztály- és csapattársak a DAC autóbalesetben elhunyt fiatal labdarúgójára, Kosár Dávidra.

„A nyárasdi sportcsarnokban zajló rendezvényünkön ezúttal változtattunk az eredeti forgatókönyvön. Mivel az előző kiírások értékelésénél a résztvevők kifogásolták, hogy a rendezvény előtti napokban sorsoltunk, ezért most csak a nyitómérkőzést megelőzően a csapatkapitányok jelenlétében alakul ki a menetrend. Tavalyhoz képest két kollektívával kevesebb jelentkezett, ezért a hat együttest nem soroljuk be csoportokba, erőpróbájuk ezúttal körmérkőzéses rendszerben zajlik. Egy-egy meccs időtartama huszonöt perc, térfélcsere nélkül. Az első három helyezettet serleggel, a rendezvény legjobb kapusát és góllövőjét pedig különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat Kosár Dávid édesapja adja át a legjobbaknak” – tájékoztatott a főszervező, Kaprinai Erik, aki az egykori osztálytársakból verbuválódott FC KD mezében áll csatasorba.

Úgy hírlik, hogy a kilenc órától zajló emléktornán triplázni szeretne a zömmel DAC-neveltek alkotta Nádvágók kollektívája.

A III. Kosár Dávid Emléktorna résztvevői: Ágyúsok, FC KD, FC Valentínó, Nádvágók, Nyárasd és Pozsonyeperjes. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?