Továbbra is nyeretlen a DAC

Dunaszerdahely |

<p>Harmadik hazai mérkőzésén sem tudott nyerni a DAC, ezúttal a Senica rabolt pontot Szencről.&nbsp;</p>

Mivel a szenci edzőközpontot a szlovák válogatott is használja, a közelgő világbajnoki selejtező miatt a hétvégi forduló mérkőzését csütörtökön kellett lejátszani.

Nem hozott sok helyzetet az első félidő, a csapatok főleg a két tizenhatos között próbáltak játszani és küzdeni a labdákért. Az első valamire való helyzetet a 26. percben jegyeztük, Nagy 25 méterről leadott lövését Šulla védeni tudta. A 35. percben egy baloldali beadás után Pillár szerezhetett volna vezetést, de lemaradt a labdáról. Két perccel később Szarka baloldali beadása nem talált érkezőre a kapu előtt. A félidő első 30 perce komolyabb helyzetek nélkül telt el, míg az utolsó percek több izgalmat hoztak. A 41. Percben Brašeň lódult meg a bal oldalon, beadása után Štepanovský elé került a labda, de a kapu előtt blokkolták. Egy perccel később ismét a DAC került helyzetbe, ezúttal Szarka adott be a bal oldalon, Štepanovský lövése centikkel hagyta el a jobb kapufát. A 44. percben viszont a vendégek veszélyeztettek, Ruiz Lopez lövése szintén a kapufa mellett szállt el.

Aktívan kezdte a második félidőt a DAC, a kezdeteőktől fogva támadásba lendült. Az 51. percben Szaka helyzetét szögletre mentik, Pačinda lövését Šulla hárította. A kezdeti fellángolás után kiegyenlített játékot láthatott a közönség, továbbra is a két tizenhatos közt küzdött a két csapat. A 76. Percben Simon Pambou lövését Šulla védte, a 83. Percben Szarka fejese szállt a kapufa mellé. A lefújásig már gól nem esett, a 7. fordulóban sem tudott nyerni a DAC.

FC DAC 1904 Dunajská Streda – FK Senica 0:0 (0:0)

Sárga lapok 11. Kosorín, 45. Ebwelle, 49. Jose Ruiz Lopez

Játékvezetők: Glova – Bobko, Špivák – 1.313 néző

FC DAC: Tofiloski - Kwin, Michalík, Huk, Brašeň - Huk – Štepanovský (79. Černák), Nagy P. (57. Simon Pambou), Ľupták, Pačinda (66. Vida) – Sarr - Szarka

FK Senica: Šulla – Honchar, Březina, Pillár, Kosorín (34. Blažek) – Ebwelle, Kratochvíl, Mráz, Honchar, Jose Ruiz Lopez – Guillermo Lopez (74. Turyna)

Álló István

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?