Totti nélkül az olaszok!

Porto. Svédország egy önbizalomnövelő siker után nyugodtan, míg Olaszország egy kínos döntetlent és Francesco Totti eltiltását követően hatalmas nyomás alatt várja a két csapat ma esti rangadóját.

Porto. Svédország egy önbizalomnövelő siker után nyugodtan, míg Olaszország egy kínos döntetlent és Francesco Totti eltiltását követően hatalmas nyomás alatt várja a két csapat ma esti rangadóját. Az olaszok szövetségi kapitánya, a Dánia elleni (0:0) kiábrándító játékért rengeteget bírált Giovanni Trapattoni dolgát az eredménykényszer mellett legnagyobb sztárja, Totti hiánya is megnehezíti. Az AS Roma klasszisa ugyanis három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert leköpte a dán Paulsent.

„Csak akkor győzhetünk, ha sokkal többet futunk és lényegesen agreszívabbak leszünk, mint az első meccsünkön. Ez így is lesz, miután kötelező nyernünk” – mondta Christian Vieri, az olaszok csatára. Totti kiválásával Trapattoni valószínűleg a Juventus támadóját, Alessandro Del Pierót játszatja a római sztár helyén és az első vonalban Antonio Cassano kezd majd Vieri mellett.

Az első meccsen brillírozó, s egy újabb sikerrel már a legjobb nyolc közé kerülő svéd válogatott szakvezetőinek, Tommy Söderbergnek és Lars Lagerbäcknek nincsenek ilyen problémái.

„A 0:0-ás döntetlen kitűnő lenne a számunkra!” – mondta Mikael Nilsson, a védelem egyik erőssége.

Várható kezdőcsapatok – OLASZORSZÁG: Buffon–Panucci, Nesta, Cannavaro, Zambrotta– Gattuso, Pirlo, Zanetti–Cassano, Del Piero, Vieri; SVÉDORSZÁG: Isaksson–M. Nilsson, Mellberg, Jakobsson, Edman–Wilhelmsson, Linderoth, Svensson, Ljungberg– Ibrahimovic, Larsson.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?