Törlesztik az adósságot

Pozsony. Két héten belül közreadja téglamezei elképzeléseit Daniel Jammer, a Slovan Bratislava labdarúgóklub új tulajdonosa. A frankfurti vállalkozó egyelőre keretegyezményt kötött az égszínkékek klubvezetésével, pozsonyi befektetése, minden bizonnyal, túllépi a 100 millió koronát.

Pozsony. Két héten belül közreadja téglamezei elképzeléseit Daniel Jammer, a Slovan Bratislava labdarúgóklub új tulajdonosa. A frankfurti vállalkozó egyelőre keretegyezményt kötött az égszínkékek klubvezetésével, pozsonyi befektetése, minden bizonnyal, túllépi a 100 millió koronát.

„Megállapodásunk értelmében az üzlet anyagi vonzatait nem tesszük közzé, csak annyit árulok el, hogy kilenc számjegyű összegről van szó. A szlovákiai sportklubok vonatkozásában az egyik legnagyobb befektetés. Most az a dolgunk, hogy megvalósítsuk a valóságban a megállapodás egyes pontjait” – magyarázta Roman Čmelík, a partnerkereséssel megbízott Deloitte and Touche társaság képviselője.

A Slovan új tulajdonosa, akié a VSMPO Tirus titánipari kereskedelemmel foglalkozó nemzetközi társaság is, a 100 millió koronánál nagyobb kötelezettségeivel együtt vette át a klubot. „A játékosokkal és az edzőkkel szembeni adósságot már törlesztettük. A közeljövőben a szerződéses partnereinkkel rendezzük számláinkat” – erősítette meg Karol Pálka klubszóvivő.

Daniel Jammer ismert futballbarát, kisebbségi részesedése van a bundesligás Eintracht Frankfurtban is. Szlovákiába csalogatása hátterében Mikuláš Tarči, a Szlovák Labdarúgó Szövetség volt főtitkára, s az Inter és a Slovan korábbi menedzsere található: „Megkeresett Willy Konrad, Jammer úr sporttanácsadója, s ezzel megkezdődött az együttműködés. Az új tulajdonos január 15-én mondja el elképzeléseit a sajtó képviselőinek. Jelenleg a játékoskeret kialakításával vagyunk elfoglalva” – árulta el Tarči, aki megerősítette, hogy személyi kérdésekben is lesz változás a klubban, de e terület teljes egészében Jammer úr hatáskörébe tartozik. A Slovan január 7-én kezdi az alapozást, s a felkészülés során alighanem németországi edzőtáborba is megy a csapat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?