Többet érdemelt volna a gála

Nagyabony |

<div>Az AG Sport Liga bajnokának otthonában zajlott a csallóköziek hagyományos idényzáró focigálája.</div><div>&nbsp;</div>

A rendezvénysorozat kilencedik felvonását a gálák történetében első alkalommal ifik előmérkőzése vezette be, majd a jól bevált forgatókönyv szerint a szövetség vezérkara megjutalmazta a legjobb góllövőket, az évad legjobb játékvezetőjét és a két asszisztenst, a legsportszerűbb csapatokat, majd a futballünnep kicsúcsosodásaként az AG Sport Liga legjobbjaiból verbuválódott területi válogatott a Simon Gyula vezette bajnokcsapattal mérte össze tudását. A bajnok pályáján az egyházgelleiek trénere, ifj. Majoros György és a trónkövetelő kisudvarnokiak szakvezetője, Kiss Igor irányította edzőként a területi válogatottat, melyből a meghívottak közül csupán a nagyszarvai Herberger Csaba és a balonyi Miklós Pál hiányzott. „Számomra nagy megtiszteltetés, egyben szakmai munkám, az általam irányított együttes teljesítményének elismerését jelenti, hogy engem is megbíztak a területi válogatott irányításával. Az együttes mezét egyébként két kisudvarnoki futballista, nevezetesen Lipovszky Iván és Ravasz Tibor is viselte. Az idény nyitányát megelőzően az első három között szerettünk volna végezni. Maximalista vagyok, bajnoki címre törtünk, de az ezüstérem is fényesen csillog” – vallott érzéseiről Kiss Igor, aki a pontvadászatban a legsportszerűbb csapatot irányította. Ami a találkozót illeti, egy órán át csak a ziccerekig jutottak el a futballisták. Fordulás után már kidomborodott a területi válogatott fölénye, melyből a sárga-zöld szerelésben futballozó alakulat tagjai négyszer profitáltak. A bajnokcsapat erejéből csak Belucz becsületgóljára futotta. Eredetileg egy félidőt a válogatottban, egy félidőt a bajnokcsapatban játszott volna Miklós Imre, a mezőny nagyabonyi gólkirálya, aki a hazaiakat sújtó játékosínségre való tekintettel végig NAFC-mezben szerepelt. „Játékosedzőnk, Simon Gyula sérüléssel bajlódik, húsz percnyi játék után lejött a pályáról, Németh Jóska megsérült, ő is az öltözőbe vonult, cserejátékosok híján végül a mezőnyben kilencen maradtunk. A társak közül többen kirándultak, néhányan nem jöttek el. Az okokat nem firtatom. Számomra is csalódás volt a gálameccs, mely az idény kicsúcsosodását, az igazi örömfocit hivatott szavatolni” – foglalta csokorba érzéseit az egykor az országos élvonalban is megfordult támadó, aki ezúttal negyedszer lett gólkirály a területi mezőnyben. A rutinos futballista fején találta a szöget. S bár a bajnoki trófeát már egy héttel korábban átadták a vendéglátóknak, a Slovakia Ringen rendezett autóverseny, a csallóközi falunapok árnyékában zajló gála egyértelműen nagyobb hírverést, több nézőt, vonzóbb körítést érdemelt volna.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?