Tartanak egymástól

Ógyalla/Kisfalud. A vendéglátó ógyallaiak csupán egyszer kaptak ki tavasszal hazai környezetben, a vendég kisfaludiak viszont csak egyszer távoztak üres kézzel idegenből a visszavágó-sorozatban.

A kisfaludiak otthon és idegenben egyaránt támadófocit produkálnakÖrzsik Ödön felvételeMindkét edző tiszteli riválisa játékerejét, ám védencei sikerére számít a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának mai, ógyallai találkozóján.

„Jól feltérképeztem a kisfaludiakat. Erős ellenfélnek ígérkeznek, idegenben is támadófocit produkálnak. Tavasszal csupán a perediek tudták nagy küzdelemben legyőzni őket. Figyelmet érdemel az is, hogy minden találkozón legalább egyszer a hálóba találtak. Ezúttal is ádáz csatára van kilátás, melynek végén szeretnénk három ponttal gyarapítani gyűjteményünket – latolgatta az esélyeket Hulkó János, a házigazda sörgyáriak edzője, aki ezúttal nem küldheti pályára az érsekújváriaktól leigazolt Kósa Tamást. A nevezett piros lap miatt szorult kényszerpihenőre. – A gondokat szaporítja két sérültünk, Kraslan és Tárnok, akiket cserejátékosokkal kell pótolnom. Annak ellenére, hogy nem a legerősebb összeállításban lépünk pályára, szeretnénk igényes és hálás szurkolóinkat jó teljesítménnyel, győzelemmel megörvendeztetni.”

A Lépes-legénység tavasszal tizenhét pontot szerzett, a tabella harmadik lépcsőfokán tanyázik. A pozitívumok ellenére az együttes edzője a hibákat is észlelt. „Nem éppen az elképzeléseim szerint kezdtük a focitavaszt. Védenceim közül néhányan sérülés vagy munkahelyi elfoglaltság miatt kihagyták az edzéseket. Az utóbbi hetekben azonban fordult a kocka, javult a játékunk. Remélem, ezt ma is igazolni tudjuk a jó játékerőt képviselő ógyallaiak pályáján” – nyilatkozta az Új Szónak Lépes György, a kisfaludiak sikerkovácsa. „Nem gondolunk az osztályozóban való részvételre. Célunk játékunkkal örömet szerezni a focikedvelőknek, odahaza és idegenben egyaránt” – vélekedett a vendégek trénere.

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

3. Vieska 23 15 3 5 60:25 48

9. Hurbanovo 23 10 4 9 32:34 34

Őszi eredmény

Vieska–Hurbanovo 3:1 (1:0), g.: Koczó, Csémi, Csepi, ill. Bičan.

Tippünk

A mérkőzés 1:1-es döntetlennel fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?