Taroltak az alistáliak

<p>Csallóköztárnok/Alistál. Az újonc alistáliak favorithoz méltó teljesítménnyel vendégként taroltak (5:0) a csallóköztárnoki futballpályán a dunaszerdahelyi területi bajnokság I. osztályának 13. fordulójában.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Ezzel tovább folytatódott a 7. forduló óta nyeretlen vendéglátók őszi mélyrepülése. A kis település futballcsapatának gyengélkedését a pontaszály mellett a gólínség is jelzi, játékosai ugyanis tizenhárom őszi bajnoki meccsen csupán négyszer találtak az ellenfelek kapujába. Vasárnap immár tizedik bajnokijukon voltak gólképtelenek. Az újabb vereség ellenére Kovács Roland csallóköztárnoki edző paradox módon dicsérte védenceit, ugyanakkor önbírálatot is gyakorolt. „Gratulálok a fiúknak, fantasztikus teljesítményt nyújtottak. A vezetőségnek fontolóra kellene vennie az edzőcserét” – értékelte az újabb hidegzuhanyt a kiesőjelölt trénere. Amikor megkérdeztük, viccnek szánta-e ironikus hangvételű értékelést, a következőket válaszolta: „Mind a két mondatom a valóságot tükrözi, vállalom értük a felelősséget.”

Az alistáliaknál már két héttel ezelőtt megtörtént az edzőcsere. A jelek szerint Kalmár László utódjának, Szigeti Attilának sikerült visszatérítenie a kollektívát a győzelmes útra. Irányításával előbb a nagyabonyiakat győzték le 3:0-ra, majd a csallóköztárnokiakat sem kímélték. „A hodosiak elleni meccsen vendéglátóként elszenvedett vereség után úgy döntöttünk, hogy változtatunk. A jelek szerint az új edzőnk feltüzelte a fiúkat, akik ismét igazolták, hogy nem felejtettek el futballozni. Egyébként akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna, de sok helyzetet elpuskáztunk. Remenár büntetőjét a második félidő elején a hazai kapus hárította, háromszor pedig a kapufát találtuk telibe” – fogalmazott Both Róbert, a győztesek klubelnöke, aki dicsérte a két alakulat sportszerű csatáját, a korrekt bíráskodást. A vendégek ősszel eddig csak a két karcsai rivális pályáján zsákmányoltak pontokat. Csallóköztárnokra tizenhét fős kerettel érkeztek, s négyszer cseréltek. „Nálunk van miből választani, variálni. Éltünk is a lehetőséggel. Örvendetes, hogy a cserékkel sem gyengült alakulatunk. Az őszi idény hajrájában szeretnénk folytatni győzelmi sorozatunkat, ennek révén pedig dobogóközelben telelni” – fogalmazta meg az elvárásokat az atipikus újonc első embere. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?