Taroltak a somorjaiak

Somorja. Megőrizte egyeduralkodását a somorjai lányok kosárlabdacsapata a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Bajnokságában. A tegnap rendezett tornán is sorra végigverte ellenfeleit, pillanatnyi esélyt sem adott nekik.

Somorja. Megőrizte egyeduralkodását a somorjai lányok kosárlabdacsapata a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Bajnokságában. A tegnap rendezett tornán is sorra végigverte ellenfeleit, pillanatnyi esélyt sem adott nekik. „Szoros, izgalmas meccsek voltak a további helyezésekért, a többi három iskola csapata nagyjából azonos játékerőt képviselt, de hatalmas csatában végül igazságos sorrend alakult ki” – összegezte a történteket Diósi Albert, a vendéglátó iskola testnevelő tanára. Szerinte védencei soraiban volt a legtöbb igazolt kosaras, s ez a pályán is megmutatkozott. Négy gimnázium, Pozsony, Zselíz, Dunaszerdahely és Somorja együttese találkozott a tornán. Eredmények: Zselíz–Somorja 2:60, Pozsony–Dunaszerdahely 32:10, Somorja–Dunaszerdahely 48:9, Zselíz–Pozsony 17:21, Somorja–Pozsony 51:12, Dunaszerdahely–Zselíz 8:12. A sorrend: 1. Somorja, 2. Pozsony, 3. Zselíz, 4. Dunaszerdahely.

A győztes csapat: Jakubík Mónika, Világi Erika, Tóth I Eszter, Nyársik Tünde, Szíjjártó Zsuzsa, Kőváry Katalin, Süke Mónika, Tóth II Eszter, Krajcsovics Orsolya, Mészáros Dóra, Fekete Tünde. Felkészítő tanár: Diósi Albert. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?