Születésnapi ajándék

Bős. Idén ünnepli megalakulása 45. évfordulóját a Bősi Testnevelési Egyesület asztalitenisz-szakosztálya, melynek A csapata stílszerűen bajnoki aranyéremmel, az I. ligába (a hazai pontvadászat második vonalába) jutással tette emlékezetessé a jubileumot.

Bős. Idén ünnepli megalakulása 45. évfordulóját a Bősi Testnevelési Egyesület asztalitenisz-szakosztálya, melynek A csapata stílszerűen bajnoki aranyéremmel, az I. ligába (a hazai pontvadászat második vonalába) jutással tette emlékezetessé a jubileumot.

Tavaly ősszel az együttes immár harmadízben vágott neki a nagyszombati regionális bajnokságnak. Az első két alkalommal a Duna-partiak rendre egy fokkal maradtak le a dobogó tetejéről. Lichtblau Tiborék harmadik nekirugaszkodásra azonban sikerrel vették az akadályt. – Már az idénynyitót követően sejteni lehetett, hogy csapatunk ezúttal olyan jó játékerőt képvisel, hogy akár a bajnoki cím elhódítását is megpályázhatjuk. Végig mi álltunk az élen, üldözőinket fokozatosan leráztuk, végeredményben tizenkét pont előnnyel értünk célba. Mérlegünket csupán egyetlen döntetlen csúfítja – értékelte a csallóköziek parádés menetelését Heizer Ferenc, aki sportvezetőként és játékosként egyaránt kulcsszerepet vállalt a sikerben. Rajta kívül még Lichtblau Tibor, Peter Koprda, Riedl Zoltán és Pavol Marček szerepelt a pontvadászatban. Az I. ligába való kerülésért oda-vissza alapon selejtezőt játszottak a pozsonyi regionális bajnokságban győztes Senec csapatával – Mindkét meccset mi nyertük, hazai környezetben 10:4, idegenben 8:6 arányban diadalmaskodtunk. A felsőbb osztályban sem akarunk alárendelt szerepet játszani, célunk a tisztes helytállás – nyilatkozta lapunknak a mezőny újoncának terveiről Heizer Ferenc, a bősiek frontembere. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?