Szoros komáromi vereség

Joensuu. Mindössze négypontos, 87:83-as vereséget szenvedtek a komáromi kosarasok a FIBA Európa-kupa N csoportjának első helyéért küzdő finn Kataja Basket otthonában. A sorozat ötödik fordulójában ismét rosszul kezdett az MBK Rieker Com-Therm, a házigazdák gyorsan megugrottak 20:4-re.

Joensuu. Mindössze négypontos, 87:83-as vereséget szenvedtek a komáromi kosarasok a FIBA Európa-kupa N csoportjának első helyéért küzdő finn Kataja Basket otthonában. A sorozat ötödik fordulójában ismét rosszul kezdett az MBK Rieker Com-Therm, a házigazdák gyorsan megugrottak 20:4-re. „Megint a kezdés volt a fő gondunk. Ekkora hátrányból nehéz visszatérni a meccsbe” – nyilatkozta Andjelko Mandics, a komáromiak vezetőedzője a basketliga.sk-nak.

Sokáig úgy is tűnt, hogy sima győzelmet arat a Kataja, noha nélkülöznie kellett remek formában lévő irányítóját, Teemu Rannikkót. Még három perccel a vége előtt is 83:67-re a finnek vezettek, Kozlíkék azonban egy 14:1-es szakasszal izgalmassá tették a hajrát. A hazaiak viszont biztos kézzel értékesítették büntetőiket – mint ahogy az egész meccset átlagon felüli, 56%-os dobási hatékonysággal zárták –, így 87:83-ra nyertek.

„Jó volt a negyedik negyedünk, de ennyi nem elég a győzelemhez. Remélem, az utolsó találkozón a Rilszki ellen sokkal jobbak leszünk” – tette hozzá Mandics. A komáromiak már biztosan negyedikként zárnak a csoportban, a várva várt győzelmet jövő kedden átmeneti otthonukban, Székesfehérváron szerezhetik meg a bolgár Szamokov csapata ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?