Szombaton zárul a teremfoci-sorozat Galántán

Teremfoci
Galánta |

Szombaton a fiatalabb diákok erőpróbájával fejeződik be a Galántai Területi Futballszövetség hagyományos teremfoci-sorozatának idei sorozata.

Az U13-as korosztály mezőnyében a területi bajnokság hét csapata (Alsószeli, Hidaskürt, Jóka, Nagyfödémes, Nádszeg, Nemeskosút, Pusztafödémes) körmérkőzéses rendszerben csatázik a terembajnoki címért, a vándorserlegért, az egyéni díjakért. „A klubok tizennégy futballistát nevezhetnek, csupán a klubok igazolt játékosai juthatnak szóhoz. A játéktéren a kapus mellett öt mezőnyjátékos léphet pályára, a párharcok játékideje tizenkét perc. Amennyiben rendes játékidőben döntetlennel fejeződik be a találkozó, büntetőrúgások döntenek a győztesről. Ebben az esetben a győztes 2, a vesztes 1 ponttal gyarapítja gyűjteményét. Különdíjjal jutalmazzuk a rendezvény legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét. Ezúttal is gólokban bővelkedő párharcokra, sok nézőre van kilátás” – tájékoztatott, bizakodott Milan Hornáček, a Galántai Területi Futballszövetség sporttechnikai bizottságának elnöke. A galántai városi sportcsarnokban zajló megmérettetés reggel fél kilenckor rajtol el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?