Szlovákia második

Pozsony. Vasárnap délután fejeződött be Pozsonyban a 42. Duna Kupa nemzetközi vízilabdatorna. A négynapos megmérettetés a szlovén csapat számára sikerült a legjobban, pontveszteség nélkül, meggyőző játékkal szerezte meg az elsőséget.
A második helyen Szlovákia végzett, egyetlen, pénteki vereségével.

Pozsony. Vasárnap délután fejeződött be Pozsonyban a 42. Duna Kupa nemzetközi vízilabdatorna. A négynapos megmérettetés a szlovén csapat számára sikerült a legjobban, pontveszteség nélkül, meggyőző játékkal szerezte meg az elsőséget.

A második helyen Szlovákia végzett, egyetlen, pénteki vereségével. A hét végén viszont már ellenállhatatlanok voltak Ondrej Gajdáč védencei. Hollandia ellen 9:5-re győztek és Németország sem tudott mit kezdeni az ak-tívabb hazaiakkal, akik gond nélkül 14:9-re hozták a találkozót. „Nagyobb ellenállásra számítottunk, bár tudtuk, hogy a németek sem a legerősebb összeállításban szerepelnek. Úgy érzem, a csapat meggyőzően játszott, örülök, hogy jól ment a góllövés és a védekezésben sem hagytunk túl sok teret az ellenfélnek” – mondta a Tomáš Brúder, a szlovákok egyik leggólerősebb játékosa.

A torna legjobb kapusának a szlovén Belofasztovot, mezőnyjátékosának pedig a hazai Nižnýt választották. A legtöbb gólt a német Nossek lőtte.

Eredmények – szombat: Szlovákia–Hollandia 9:5, Németország–Franciaország 10:7, Szlovénia–Franciaország 8:7, Hollandia–Németország 9:4; vasárnap: Szlovénia–Hollandia 8:7, Szlovákia–Németország 14:9. A sorrend: 1. Szlovénia, 2. Szlovákia, 3. Hollandia, 4. Németország, 5. Franciaország. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?